Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

Benestar Social amplia en 100 places l'oferta dels Tallers per a l'Envelliment Actiu de Paiporta

Memòria, artteràpia, ball, informàtica i noves tecnologies conformen l'oferta, que creix en cinc grups. La inscripció per a aquestes activitats gratuïtes es podrà formalitzar del 23 al 25 de setembre
REDACCIÓ - 18/09/2019
Cartell del programa. EPDA Cartell del programa. EPDA
La Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública de Paiporta ofereix a partir d'aquest mes d'octubre una nova edició dels Tallers per a l'Envelliment Actiu. Memòria, artteràpia, ball, informàtica i noves tecnologies formen part de la proposta de l'Ajuntament de Paiporta per a promoure l'exercici físic i mental i la socialització de les persones majors.


Enguany, l'Ajuntament de Paiporta augmenta l'oferta davant la gran demanda d'edicions anteriors. En total, n'hi haurà cinc grups més que reforcen les activitats amb major èxit, el que suposa 100 places més en total. Els tallers de memòria i informàtica passen de 4 a 6 i de 2 a 4 grups, mentre que el de ioga creix de 3 a 4 grups.


Les activitats són gratuïtes, i la inscripció es podrà formalitzar a l'espai Paiporta Conviu del 23 al 25 de setembre, en horari de 9.00 a 14.00 hores. L'admissió es realitzarà per ordre d'inscripció. Els llistats de persones admeses en cada grup es faran públics a partir del 27 de setembre a l'espai Paiporta Conviu i a l'Ajuntament de Paiporta.


Els Tallers per a l'Envelliment Actiu van dirigits a persones empadronades a Paiporta, que tinguen els 60 anys complits i siguen pensionistes, és a dir, que no estiguen laboralment en actiu.


Els objectius d'aquesta campanya son fomentar la bona salut física, afavorir la bona salut mental que modere els efectes del procés d'envelliment, i dinamitzar les relacions personals i grupals amb la finalitat d'evitar la solitud i el desarrelament.


En relació a la bona acollida de campanyes anteriors i l'ampliació de les places per a enguany, el regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, Rafa Gadea, ha afirmat que "constitueix un motiu de satisfacció comprovar com les persones majors de Paiporta són conscients de la importància de mantindre i promoure la seua salut física i mental, per a així poder gaudir de l'última etapa de la vida en les millors condicions possibles".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba eren rebudes entre aplaudiments en un acte on es va donar cita donar cita tota la societat fallera del municipi
La localitat exposa els seus projectes europeus de “big data”, mobilitat, cicle de l'aigua i ordenances verds

Otras noticias en sucesos

Forzó la puerta para entrar en la casa, donde dormían la víctima mortal y la hija de ésta (y de otra pareja), de 11 años
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.