Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENIPARRELL

Beniparrell inverteix 30.000 euros en instal·lacions culturals

L'Ajuntament augmenta la programació cultural al municipi
REDACCIÓ - 16/06/2016
L'Ajuntament de Beniparrell, amb el nou equip de govern, aposta per la cultura de manera prioritària.  El repte ha estat donar-li mes activitats de contingut cultural al poble, i  a l'edifici de la Casa de Cultura, que tot i que encara no compta amb un equipament tècnic  al cent per cent, ara ja pot rebre espectacles de companyies de teatre, dansa, concerts i resta d'activitats que s'han estat programant, amb una millora substancial. 
Amb una inversió al voltant dels 30.000€ i amb la ajuda que suposen les subvencions de la Diputació de València, a través del SARC, la regidoria de cultura comença a oferir una programació variada i amb voluntat de permanència, i  destina un pressupost raonable, per tal de posar en marxa la maquinaria escènica. 
S'ha dotat l'edifici de la Casa de Cultura amb l'equip tècnic mínim necessari per tal de poder acollir tot tipus d'activitats, amb l'adquisició d'una vintena de focus, un equip complet de so, i  l'equipament dels camerinos de l'auditori. A més s'ha ampliat a la zona del primer pis l'espai expositiu. 
Pel que fa a la programació cultural, l'ajuntament compta des del passat novembre, amb el treball d'un gestor cultural encarregat junt al regidor d'organitzar  les propostes i activitats culturals, amb l'objectiu de que hi haja continuïtat i qualitat al llarg de tot l'any. Entre les propostes ja portades a terme, cal destacar la presència de l'atleta paralimpic David Casinos, o els estudiants del Conservatori Professional de Dansa de Valencia, que han aconseguit omplir l'auditori i fins i tot esgotar les entrades. Un seguit de cursos, xarrades, presentacions de llibres, exposicions, concerts i espectacles d'Arts Escèniques que aniran omplin el buit cultural que es patia al poble.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los servicios de emergencia no bajan la guardia, la Aemet ha decretado la alerta roja a partir de la medianoche
La cooperativa valenciana comienza el curso con nueva oferta formativa, actividades extracurriculares y espacios de innovación educativa

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Los hechos se han producido sobre las 14 horas, y no han trascendido las circunstancias en las que se ha producido el suceso
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.