Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó aprova els pressuposts de 2017 que ascendeixen a 1.944.534€.

Luis Oliver ha destacat que "són més socials"
REDACCIÓ - 02/01/2017
Una imatge del pleno de Benissanó. //EPDA Una imatge del pleno de Benissanó. //EPDA

L'Ajuntament de Benissanó ha aprovat, amb els vots a favor del grup socialista i en contra del PP, els pressuposts municipals per l'any 2017 i que ascendeixen a 1.944.534 euros.

La defensa dels presuposts recaigue en el regidor d'Hisenda, Luis Oliver, el qual destacà que, estos són uns pressuposts "principalment de caràcter social, on per a l'any 2017 la partida de polítiques socials es vorà incrementada en un 39'4€, dotant en 10.000€ el servei d'ajuda domiciliaria per a les persones majors i de capacitat reduïda, per una altra banda les ajudes individuals d'emergència s'incrementen fins arribar a 7.000€ i es crearà una partida per pal·liar els problemes de pobresa energètica entre les famílies més necessitades".

"Els governs municipals som els més pròxims a la gent i en moments de dificultat com el que ara ens toca viure cal ajudar a les persones i famílies amb menys recursos", ha declarat el regidor d'hisenda Luis Oliver.

Oliver també va asegurar que "invertirem per a gestionar en responsabilitat i per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, tractant de solucionar o minimitzar els problemes del dia a dia i millorant les nostres infraestructures en projectes reals i sostenibles"

El regidor va assenyalar que este pressupost permetrà a Benissanó "seguir per la senda de la recuperació econòmica, reduint el deute que ens trobàrem en juny de 2015 de 4.100.000€ en més de 330.000€ en tan sols un any i mig".

En el tancament de la sessió plenària, Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó, es comprometé a obrir la configuració dels pròxims pressuposts de 2018 a la societat civil del municipi, per què de manera progressiva es comencen a elaborar uns pressuposts participatius. "Açò ho portàvem al programa electoral i tinc la intenció de poder-ho realitzar de cara als pressuposts de 2018", va finalitzar Navarro.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El eficaz protocolo de actuación permitió encontrar a la mujer rápidamente
La IV edición del FIM “Castell de Benissanó” arrancó este miércoles 17 de julio

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.