Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó aprova els pressuposts de 2017 que ascendeixen a 1.944.534€.

Luis Oliver ha destacat que "són més socials"
REDACCIÓ - 02/01/2017
Una imatge del pleno de Benissanó. //EPDA Una imatge del pleno de Benissanó. //EPDA

L'Ajuntament de Benissanó ha aprovat, amb els vots a favor del grup socialista i en contra del PP, els pressuposts municipals per l'any 2017 i que ascendeixen a 1.944.534 euros.

La defensa dels presuposts recaigue en el regidor d'Hisenda, Luis Oliver, el qual destacà que, estos són uns pressuposts "principalment de caràcter social, on per a l'any 2017 la partida de polítiques socials es vorà incrementada en un 39'4€, dotant en 10.000€ el servei d'ajuda domiciliaria per a les persones majors i de capacitat reduïda, per una altra banda les ajudes individuals d'emergència s'incrementen fins arribar a 7.000€ i es crearà una partida per pal·liar els problemes de pobresa energètica entre les famílies més necessitades".

"Els governs municipals som els més pròxims a la gent i en moments de dificultat com el que ara ens toca viure cal ajudar a les persones i famílies amb menys recursos", ha declarat el regidor d'hisenda Luis Oliver.

Oliver també va asegurar que "invertirem per a gestionar en responsabilitat i per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, tractant de solucionar o minimitzar els problemes del dia a dia i millorant les nostres infraestructures en projectes reals i sostenibles"

El regidor va assenyalar que este pressupost permetrà a Benissanó "seguir per la senda de la recuperació econòmica, reduint el deute que ens trobàrem en juny de 2015 de 4.100.000€ en més de 330.000€ en tan sols un any i mig".

En el tancament de la sessió plenària, Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó, es comprometé a obrir la configuració dels pròxims pressuposts de 2018 a la societat civil del municipi, per què de manera progressiva es comencen a elaborar uns pressuposts participatius. "Açò ho portàvem al programa electoral i tinc la intenció de poder-ho realitzar de cara als pressuposts de 2018", va finalitzar Navarro.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Els ciutadans i ciutadanes que porten bombetes o fluorescents fosos a l'estand d’Ambilamp rebran un regal segur i participaran en el sorteig d'un rellotge AppleWatch
Per segon any consecutiu, la Regidoria d’Igualtat s’implica amb la ciutadania per a aconseguir tolerancia zero davant els comportaments i agressions sexistes

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.