Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó liquida la Societat Anònima Municipal

La primera edil del consistori benissaner també ha recalcat el fet que per damunt de tot s'han defés els interessos dels veïns, presentant-se davant dels tribunals i guanyant el litigi a l'anterior liquidador
REDACCIÓN - 19/12/2018
SAM SAM

L'equip de govern de l'Ajuntament de Benissanó donà compte, durant la celebració del plenari del mes de novembre, de la liquidació i dissolució definitiva de la SAM "Sociedad Anónima Municipal Agua de Benissanó", societat encarregada de la comercialització de l'aigua del Pou de la Salut.

"Aquest és un treball que hem portat a cap des de pràcticament el dia després de prendre possessió a l'ajuntament en 2015, un treball molt farragós que ha consistit en posar ordre a tot l'embolic que ens trobàrem en aquesta societat anònima municipal de la qual, quan arribàrem al govern, arrastràvem un deute de mig milió d'euros. Després de més de tres anys i mig podem dir, amb molta satisfacció, que tot està liquidat i que tot està pagat. Hem pagat als treballadors, als proveïdors i hem liquidat els deutes amb hisenda i la seguretat social" ha declarat Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó.

La primera edil del consistori benissaner també ha recalcat el fet que per damunt de tot s'han defés els interessos dels veïns, presentant-se davant dels tribunals i guanyant el litigi a l'anterior liquidador i assessor econòmic d'aquesta societat anònima municipal, que li reclamava a l'ajuntament 12.000 euros per uns treballs que, com s'ha demostrat, no s'havien realitzat.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El "Festival de Artes Escénicas en la calle" se celebrará del 21 al 26 de julio
La portavoz popular advierte de que “las liberaciones responden a la compra de voluntades políticas entre partidos para sustentar un pacto abocado al fracaso”

Otras noticias en sucesos

Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.