Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó presenta els seus primers pressupostos participatius

Els veïns decidiran on invertir els 20.000€ destinats en els pressupostos de 2018
REDACCIÓN - 17/04/2018
Oliver explica als assistents a l Oliver explica als assistents a l"acte el funcionament d"estos primers pressupostos participatius

El divendres 13 d'abril es donà el tret de sortida dels primers pressupostos participatius a Benissanó. "La ferma voluntat política d'este equip de govern és donar la veu al poble per tal d'expressar la seua voluntat en les inversions d'una part dels pressupostos municipals destinats a millorar les infraestructures del poble. Este govern ha apostat des del primer dia per donar la veu al poble. Hui continuem amb este camí, presentant per primera vegada a Benissanó estos pressupostos participatius" ha destacat l'alcaldessa Amparo Navarro.

L'acte fou conduït pel regidor de l'àrea econòmica, Luis Oliver qui explica, als veïns assistents a l'acte, el funcionament d'estos primers pressupostos participatius on tots els veïns majors de 16 anys tenen el dret a participar.

El període per poder participar va des del 14 d'abril fins al 4 de maig, on els veïns podran presentar un màxim de quatre propostes. A continuació, entre el 5 i el 25 de maig els tècnics municipals estudiaran la viabilitat de les propostes presentades i que es complisquen els requisits. Per últim, entre l'1 i el 15 de Juny, els veïns votaran la proposta que estimen oportuna d'entre aquelles tres més proposades en la primera fase. Finalment el 26 de juny es farà públic el resultat de les votacions i l'actuació que ha resultat guanyadora.

Tal com ha declarat el regidor Luis Oliver, "Este és un compromís que hem adquirit amb els ciutadans per tal d'oferir-los un mecanisme de participació en el qual s'involucren en la presa de decisions respecte d'un fet tan important com ara, la inversió i execució d'una actuació que millorarà el seu municipi".

Tot el procés de participació ciutadana es podrà fer a través de la web municipal: www.ajuntamentbenissano.com o de manera presencial en les mateixes oficines municipals.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La Feria "A mos redó", que cumple en esta edición su vigésimo aniversario, volverá a ofrecer una selección de los mejores productos locales del 18 al 21 de julio
El director general de Inclusión Social visita el municipio para conocer los detalles de esta iniciativa que estudia exportar a otras localidades de la Comunitat

Otras noticias en sucesos

El hombre ha fallecido después de sufrir una parada cardiaca sobre las 11.30 horas
El magistrado también ha privado al investigado la patria potestad de su hijo menor de forma cautelar
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.