Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SENSE PÈLS (EN LES CAMES)

Calor sufocant

Laia Morvedre
- 26/07/2019
Les cames de Laia. Les cames de Laia.

Són les sis del matí i ja m'he alçat. Estic tota la nit amb el ventilador. He suat, encara que no gaste pijama i vaig en tanga. He aprofitat per a escriure-vos. Mentrimentres ho faig, encenc la ràdio i escolte la crònica del debat d'investidura. Ja no sé què pensar. Pedro Sánchez té un gran atractiu. M'agrada el seu estil i la corbata però crec que està dispost a qualsevol cosa per governar. La jaqueta de Casado no m'agrada gens. L'estil de la indumentària de Rivera sempre m'ha fet gràcia però ara es pareix cada dia més al del PP. No entenc que fa uns anys Sánchez dimitira per no abstindre's en la investidura de Rajoy i ara demana que li voten en blanc. Estic cansada de política i espere no votar després de l'estiu.

Ara que per a polèmica política la de regidor Crispín de Sagunt. En tot el rebombori que es va armar i resulta que és innocent. Jo no sé què pensar. No em crec que no haja passat res però potser no va ser tan gros com ens digueren.

Realment el més gros és que les meues amigues que treballen en la neteja de l'Institut continuen sense cobrar les nòmines de maig i juny. Pareixia que ho havien arreglat però no és així. Crec que volen anar a la Generalitat per a reclamar. Els de la policia local m'han dit que no estan tampoc massa contents. La plantilla és curta i han de realitzar massa hores. M'ho ha contat el meu amic Òscar. L'únic que ha millorat de l'Ajuntament és que volen llevar l'impost de circulació per a persones amb discapacitat. El meu amic Fèlix n'està content.

El meu cap de setmana ha sigut mogudet però sense grans excessos. Dissabte s'alçaren prou de matí i anàrem a la platja del Malecó. M'agrada passejar per allí i que em prenga el sol en els pits. L'aigua estava bona. Ens férem una cerveseta en un bar que hi ha on fan arrossos. Feia bona oloreta. No hi ha dret que aquella zona siga l'aparcament de camions. L'Ajuntament hauria de controlar-ho.

Després, encara arribàrem a la Xopa. Disfrute moltíssim. Vaig com a públic. Al meu xic no li agrada massa però m'acompanya. No poguérem anar de dinarot perquè estava apuntat Gonzalo a la Volta de Quartell. No era massa llarga però al final no m'he apuntat. La veritat és que ell està en forma. A la nit, encara anàrem a l'orquestra de Sagunt. Estava animat i ballàrem prou. No obstant, el millor ball va arribar a casa. No cal que vos ho diga. Esta vegada, per a evitar la calor, pujàrem un matalaf unflable al terrat. Allí, silenciosament, jugàrem com ens agrada a nosaltres. Intentàrem no cridar massa perquè se sent tot pel desllunat. No vos podeu ni imaginar com m'agradà.

Per cert vull demanar que em deixen un tros d'eixa zona comunitària per a tindre un xicotet hortet com el de Pere. M'agradaria fer algunes tomatetes de les que no es fan massa grans.

La setmana que ve agafe les vacances. No sabeu les ganes que tinc. En 15 dies Gonzalo i jo farem un viatge per Castella – la Manxa. Enguany ens perdrem algunes festes de la comarca però necessite descansar i estar més temps amb el meu xic. No sé si em llegireu fins que no acabe l'estiu però vos desitge que passeu el vostre temps de la millor manera i amb la menor calor possible. Besets estiuencs. Mua.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Ingeniero en Telecomunicaciones
Comisario de Policía Local

Otras noticias en sucesos

Los hechos se han producido sobre las 14 horas, y no han trascendido las circunstancias en las que se ha producido el suceso
Tras recopilar las pruebas le detuvieron por los presuntos delitos de daños en vivienda derivados del incendio y de robo con fuerza en las cosas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.