Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

Canvi d'ubicació del Jove Rock i la Discomòbil amb Ramiro DJ de les Festes de Paiporta 2019

L'objectiu serà el de garantir la bona marxa dels actes festius
REDACCIÓ - 06/08/2019
Recinte de festes Recinte de festes

Després de les reunions mantingudes amb cossos i forces de seguretat, i seguint les seues recomanacions, es reubicaran els esdeveniments on es preveu una nombrosa afluència de gent. L'objectiu serà el de garantir la bona marxa de les Festes.


Més concretament, els espectacles afectats per aquestes modificacions seran la Discomòbil amb Ramiro DJ de dilluns 12 d'agost, que ara ocuparà el final del carrer Mestre Serrano (entre els carrers Literato Azorín i Sant Donís) i el Jove Rock de dimarts, dia 13, que tindrà lloc a la Carretera de Picanya. La realització d'ambdues activitats estava prevista a l'àrea de casetes de festa.


El regidor de l'Àrea d'Interior i de Festes, Vicent Císcar, ha mantingut reunions amb presència de Policia Local i Guardia Civil per establir el dispositiu de seguretat de Festes i garantir la pau i la tranquil·litat de tothom. "La seguretat i el correcte desenvolupament de totes i cadascuna de les activitats de les Festes és la nostra principal preocupació", ha afirmat el regidor.


Per a aconseguir aquest objectiu, la dotació policial al carrer serà l'adequada per a un transcurs tranquil i segur al llarg de totes les Festes. A més totes les forces de seguretat estan implicades i compromeses per a que es done un bon transcurs d'aquestes Festes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Esta edición contará con Emma Tomás como presentadora de la gala y la proyección de un audiovisual para la promoción de la compra local y el emprendimiento
Es una campaña innovadora, donde las redes sociales van a ser elemento central de las actuaciones y de la promoción

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El único procesado en esta causa, el yerno de la víctima Miguel López, será juzgado por un tribunal popular formado por seis mujeres y tres hombres
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.