Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

Compromís lamenta que PSOE i EUPV "deixen de costat" la gestió dels Serveis Socials a Puçol

La formació pregunta en el ple perquè no s'ha convocat cap Comissió d'Ajudes d'Emergència des del dia 13 de desembre de 2018
REDACCIÓ - 29/01/2019
Edifici de Benestar Social de Puçol. EPDA Edifici de Benestar Social de Puçol. EPDA

Compromís per Puçol ha preguntat en el ple, perquè no s'ha convocat cap Comissió d'Ajudes d'Emergència des del passat dia 13 de desembre de 2018, quan en la darrera comissió un tècnic va comentar que, caldria convocar-ne una a principi de gener de 2019 tot degut a l'elevat nombre de peticions que, com cada primer mes de l'any es venen produint. Cal tindre en compte que, una vegada aprovades les ajudes en la corresponent comissió, els tràmits allarguen en quinze dies més l'arribada dels imports aprovats als usuaris. Per tot això estem parlant que, com a molt prompte, hauran passat vora tres mesos sense que els usuaris puguen rebre les ajudes d'emergència per a pagar el lloguer, la llum, el gas, ò la compra d'aliments infantils, entre altres.

També volem denunciar que el govern municipal de Puçol (PSOE-EUPV), porta pràcticament un any incomplint sistemàticament l'acord plenari de publicitar als mitjans de comunicació municipals el SIHAP (Servei d'Intermediació Hipotecària de l'Ajuntament de Puçol). Un servei que assessora i informa gratuïtament als ciutadans quan tenen qualsevol classe de problemes amb el pagament de la hipoteca de la seua casa amb el banc corresponent.

Finalment volem informar que, des del passat mes d'octubre de 2018 en què es va jubilar el Cap de Secció del departament, fins a dia de hui, no ha sigut nomenat cap substitut.

Benestar Social ha sigut un departament que des de fa molts anys ha vingut sent tot un referent per els demés municipis de la nostra comarca.

És per això que en Compromís per Puçol ens preguntem, qué és el que està passant amb el departament de Benestar Social? Així és com un equip de govern que s'anomena "progressista" protegeix a les persones més vulnerables? Quan pensen donar solució a estos greus problemes?

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Con el objetivo de garantizar la seguridad durante el evento, se desplegará un dispositivo especial formado por 60 miembros
El dijous 22 d’agost l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells va fer el primer dels actes de les festes majors de 2019, l’entrega de samarretes a les distintes clavaries

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.