Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBUIXECH

Compromís per Albuixech portarà al jutjat l'alcalde si no li remet informació dels viatges que com alcalde ha realitzat des de juliol de 2015

Denuncien que "es nega plenari rere plenari a relacionar els viatges que com alcalde ha fet, així com el cost dels mateixos i qui els ha sufragat, vulnerant la seua responsabilitat de rendir comptes i fent cas omís a la llei de transparència"
REDACCIÓ - 25/09/2017
El regidor Josep Bort. EPDA El regidor Josep Bort. EPDA

El fet de que l'any 2016 l'alcalde d'Albuixech, José Vicente Andreu, "concatenés quatre viatges seguits que el tingueren fora del poble quasi un mes i que aquests no apareguen als comptes de l'ajuntament ni a cap registre o agenda d'activitat institucional, donà la veu d'alarma i el grup municipal de Compromís va demanar informació al ple de 27 de gener", explicaren des d'aquest partit.

L'alcalde "es va comprometre a donar tota la informació al proper ple, al·legant que només recordava un viatge a Villanueva del Arzobispo i altre amb el futbol, i respecte als costos, pot ser que algun viatge no l'haja pagat però normalment paga", segons les seues paraules.

Aquesta sol·licitud "es repetís ple rere ple perquè l'Alcalde no dóna resposta mentre els viatges continuen succeint-se sense rendir comptes dels mateixos. Hi ha una llei de transparència que s'ha de complir. Al ple de l'ajuntament els partits votarem, de forma majoritària, a favor d'uns processos i una gestió més transparent i considerem que aquests viatges no es realitzen amb la transparència necessària per part de l'alcalde", va afirmar el portaveu de Compromís, Josep Bort. És per això que portaran al jutjat l'alcalde si no els remet informació dels viatges que com alcalde ha realitzat des de juliol de 2015.

Respecte a la natura dels viatges, des de Compromís "considerem que hi ha que donar suport i recolzar a les associacions culturals i esportives del poble, com no pot ser d'altra manera, però no es pot aprofitar aquesta excusa per apuntar-se a tots els viatges de les mateixes. S'ha d'estar més a la gestió, hi ha molts assumptes a atendre. Es poden fer viatges institucionals però tal volta no calga que l'alcalde vaja a tots els viatges que fan els col·lectius del poble, al menys no als que no tenen un caràcter institucional", va afirmar Bort.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Tras la reunión los asistentes se han desplazado a la calle Mayor para compro-bar en primera persona los trabajos de protección de las viviendas
El Alcalde de la localidad, Juan Antonio Sagredo y la Reina de las Fiestas, Cecilia Calderón Edo, acompañaron al humorista valenciano en el balcón del Ayuntamiento

Otras noticias en sucesos

El arrestado propinó golpes al coche y seguidamente le lanzó una botella
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.