Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MISLATA

Compromís per Mislata acusa a l'alcalde acusa d'usurpar la idea de 'Mislata ON' a l'organització juvenil 'Menys Graus'

Javier Gil, "Carlos Bielsa va amb la placa de sheriff pel carrer i pensa que Mislata és seua però els organismes consultius de la Generalitat no avalen la seua gestió"
REDACCIÓ - 16/05/2017
Portaveu i regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil. EPDA Portaveu i regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil. EPDA

El passat dissabte dia 13 de maig, la plenària del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana va aprovar una proposta de resolució a proposta de Joves PV - Compromís de suport a l'organització juvenil de Mislata 'Menys Graus' després de la "usurpació patida de la seua idea 'Mislata ON' per part de Carlos Fernández Bielsa i Toni Arenas".

Segons el portaveu i regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil, "Carlos Bielsa va amb la placa de sheriff pel carrer i pensa que Mislata és seua però els organismes consultius de la Generalitat no avalen la seua gestió. Ja ho vam vore amb l'informe de 2014 de la Sindicatura de Comptes i ara amb la postura presa pel Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana".

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana va aprovar per 9 vots a favor, 3 abstencions i un vot en contra de Joves Socialistes del País Valencià una proposta de resolució presentada per Joves PV – Compromís en què s'especifica que el Consell donarà suport a l'associació Juvenil 'Menys Graus', manifestarà el seu rebuig davant actuacions com la de l'Ajuntament de Mislata amb Mislata ON, farà una comunicació oficial a l'Ajuntament de Mislata amb el rebuig a la seua política en vers 'Menys Graus' que "desarticula el teixit associatiu juvenil local" i donarà publicitat d'aquest acord a través de les xarxes del CJCV i del Consell Local de la Joventut de Mislata.

Després de conèixer-se l'aprovació, Gil es va mostrar satisfet i assegura que "quan estàs sol a l'ajuntament contra una majoria absoluta i absolutista, moltes vegades et sents desprotegit i més quan el govern local ataca de manera ferotge fins i tot en l'àmbit personal. Resolucions com aquesta donen alé i posen cadascú al seu lloc". 

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Com cada any, el xiquets i xiquetes del barri de «Les Palmeres» presenten els seues dibuixos al concurs anual celebrat per esta associació que te lloc durant les Festes del Barri
A poques setmanes per a l'inici dels festejos l'Ajuntament ja ha obert el termini d'inscripció per als concursos que tindran lloc durant les Festes Majors

Otras noticias en sucesos

El fast ferry "Pinar del Río" encalló a última hora de la noche del viernes cuando llegaba al puerto alicantino
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.