Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises

Les tasques dutes a terme durant els últims dies han arreplegat centenars de plàstics, recipients i brutícia diversa deguda a la poca responsabilitat de les persones que cada dia acudixen a aquest paratge natural
REDACCIÓ - 09/08/2019
Riu Túria al seu pas per Manises. EPDA Riu Túria al seu pas per Manises. EPDA

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises ha reforçat la tasca de neteja al riu Túria, concretament a l'escala tercera d'aquest al seu pas per la localitat de Manises.

Les tasques de neteja dutes a terme durant els últims dies han arreplegat centenars de plàstics, recipients i brutícia diversa deguda a la poca responsabilitat de les persones que cada dia acudixen a aquest paratge natural i el descuiden. A banda de les neteges realitzades per les diferents administracions implicades, també és essencial i primordial la col·laboració ciutadana per mantindre nets i en bones condicions els nostres entorns naturals.

Segons paraules del regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader "amb la col·laboració de la ciutadania podrem mantindre un ben amb tant de valor mediambiental com és el nostre paratge natural". A més, el regidor ha afegit que "durant els pròxims anys un dels nostres objectius és tornar a tindre un riu viu i ple de vida tal i com els nostres majors l'han conegut».

Es tracta d'una actuació que reforça les dos grans neteges realitzades ja durant aquestos últims mesos. El primer tram es va fer al mes de març des de l'escala tercera fins al pont entre Manises i Paterna; el segon tram va tindre lloc a la zona del riu de les Simetes de Manises. Ara ha sigut el torn de la zona situada pels voltants de l'escala tercera i a la qual s'ha recollit una gran quantitat de residus, l'equivalent a dos furgonetes plenes. A més a més, també s'ha realitzat una tasca de desbrossament pels voltants de l'àrea anteriorment esmentada.

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha assegurat que "la prioritat d'aquesta legislatura és que Manises siga una ciutat de cara i oberta al riu Túria i, per això, treballem de valent, a poc a poc, per aconseguir-ho".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Podrà visitar-se fins al diumenge 18 de septembre
La concejalía de Juventud convoca la 15ª edición de este certamen para jóvenes creativos

Otras noticias en sucesos

El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
La víctima les había robado dinero y heroína que guardaban en la casa
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.