Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
JOSEP TAMARIT

D'acords i pactes

Regidor de Compromís a l'Ajuntament d'Albuixech
- 18/06/2019
Josep Tamarit. Josep Tamarit.

La darrera constitució dels Ajuntaments posa fi a un període de negociació llarg, intens i de resultats satisfactoris per uns i decebedors per altres. Els votants ens posaren al nostre lloc i ens indicaren que havíem d'arribar a acords si volíem governar.

De nou es fa evident que els governs no els conformen les urnes, els conformen els partits polítics amb les negociacions i aquestes són molt necessàries per arribar a acords i pactes de futur.

Aquest escenari de negociacions és com un mal circ on es poden veure tot tipus d'interpretacions, el millor i el pitjor de la política, el millor i el pitjor de les persones es posa damunt de la taula com si al dia següent tot anés a quedar en l'oblit, com si les paraules i els gestos no importaren.

En aquest procés de negociació són moltes les qüestions que es tenen en compte, per nosaltres no hi havia dubte, tenint clar per què volíem pactar, el més important era definir què volíem pactar, què anàvem a fer els propers quatre anys i com anàvem a fer-ho. Després ja parlaríem de qui havia de fer-ho o amb qui havíem de fer-ho.

Per sort o per desgràcia, l'escenari de negociació dels pactes municipals ha estat molt acotat pels acords autonòmics per tal d'evitar personalismes o fórmules enverinades que portaren governs inestables o difícilment sostenibles.

Nosaltres tenim clar que som el que fem, tant en l'àmbit polític com en el personal i que no val qualsevol cosa a qualsevol preu per tal d'assolir un objectiu. Pensem que les formes són importants i que hem de construir des del respecte i la tolerància.

Respecte i tolerància són necessaris sempre i hui més que mai.

Com deia el president uruguaià Pepe Mujica: "hago mío el deber de luchar por la tolerancia. La tolerancia se precisa con aquellos que son diferentes, con aquellos con quienes tenemos diferencias y discrepamos. No se precisa la tolerancia con aquellos con quien estamos de acuerdo. La tolerancia es el cimiento de poder vivir en paz y entendiendo que en el mundo somos diferentes"

Però no tot val, no a qualsevol preu. Hem de ser coherents amb el que fem, amb el que diem i amb el que representem perquè a més els ho deguem a totes i cadascuna de les persones que han depositat el seu vot i la seua confiança en nosaltres. No podem canviar de samarreta per guanyar un partit, al menys nosaltres no

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Candidato al Congreso de los Diputados por el PSOE

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El único procesado en esta causa, el yerno de la víctima Miguel López, será juzgado por un tribunal popular formado por seis mujeres y tres hombres
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.