Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
COMERÇ

El Consell Assessor de Comerç es reunix per a traçar les línies estratègiques de les pròximes campanyes

La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, ha presidit el primer consell després d'haver-se reunit amb cada associació per a conéixer les necessitats individuals de cadascuna d'elles
REDACCIÓ - 18/09/2019
Reunió del Consell Assessor de Comerç. EPDA Reunió del Consell Assessor de Comerç. EPDA
El Consell Assessor de Comerç es va reunir ahir, dimarts 17 de setembre, per primera vegada per a tractar temes relacionats amb les pròximes campanyes i necessitats de les associacions. La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, va assistir en qualitat de presidenta del consell.

Prèviament a este consell, la regidora va assistir a reunions amb cadascuna de les associacions de comerciants del municipi "per a conéixer de primera mà quines són les característiques i les necessitats de cada associació, ja que cadascuna presenta una idiosincràsia molt diferenciada". Per este motiu, fruit de totes estes reunions "anàrem al Consell Assessor havent entrat en matèria i va ser molt fructífer".

En la reunió s'han tractat assumptes com la Campanya de Comerç Local de 2019 i l'elecció de la imatge del Concurs de Cartells; la Gala del Comerç i la Fira Comercial; el Concurs d'Aparadorisme de la Campanya de Nadal, o la mateixa Campaña de Comerç Local de Nadal i el sorteig. A més, la regidora ha explicat els assistents les convocatòries de subvencions de l'Ajuntament de Sagunt al comerç local.

En este primer consell s'han traçat les línies estratègiques per a les pròximes campanyes, com per exemple que la Gala del Comerç es realitzarà en 2020 i tindrà un format diferent a l'actual. A més, a petició de la regidora, es va oferir la possibilitat de dotar d'un major premi econòmic al Concurs d'Aparadorisme, ja que "en els últims anys, com el premi no era molt suculent, els comerciants no invertien el temps o els materials necessaris per preferir dedicar-se a la venda, a les hores pensem que això serà un reclam per a les botigues del comerç local i que, a més, atraurà més gent als comerços".

Quant a les reivindicacions recollides en el consell, s'estudiarà una mesura per a convertir en zona de vianants algunes zones en determinades èpoques per a crear l'efecte d'un centre comercial obert dins de la ciutat. Esta serà una de les mesures que s'estudiaran per al 2020, ha assegurat Parra.

Finalment, la regidora ha ressaltat "que la gent que conforma este Consell són de reconegut prestigi i trajectòria a la nostra ciutat i que els apassiona esta matèria, per la qual cosa espere comptar amb el seu suport la resta de la legislatura, ja que estic convençuda que d'este Consell Assessor eixiran grans idees i grans projectes".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Un mes después del accidente ponen a disposición Judicial al investigado, tras seguir varias líneas de investigación
L'exposició romandrà a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt del 16 d'octubre al 3 de novembre i a la Casa de Cultura Capellà Pallarés de Sagunt del 7 al 22 de novembre

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El único procesado en esta causa, el yerno de la víctima Miguel López, será juzgado por un tribunal popular formado por seis mujeres y tres hombres
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.