Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GANDIA

El Grau de Gandia compta amb 280 noves places d'aparcament

L'obertura parcial del PAI de Les Foies permetrà que en 15 dies siguen prop de 500 les noves places d'estacionament disponibles
REDACCIÓ - 24/07/2017
El coordinador general d El coordinador general d"Urbanisme, Vicent Mascarell.

El president de la Junta de Districte del Grau i regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, juntament amb el coordinador general d'Urbanisme, Vicent Mascarell, han anunciat l'obertura dels primers vials del PAI del sector de Les Foies.

Miguel Ángel Picornell ha qualificat la mesura com a "molt bona" per a la barriada. "Ara mateix s'està celebrant el Pirata Rock on segons els organitzadors passaran prop de 30.000 persones durant els pròxims dies, s'acosta el cicle de concerts de l'estiu,"Escenario Gandiai el ferri de Trasmediterrània està superant les previsions de l'empresa".
Totes aquestes iniciatives han augmentat la necessitat de crear noves places d'estacionament al Grau. "Va ser un dels temes que es van abordar en l'última Mesa de Turisme i com a govern hem actuat i posat solució".
Picornell ha explicat que a partir de hui s'obriran els primers vials del sector de Les Foies que suposaran 280 noves places d'aparcament de manera immediata. Paral·lelament, s'estan finalitzant els carrers que envolten el camp de futbol del Fort Llopis i que permetran augmentar fins a 500 les places de pàrquing a la zona durant els pròxims 15 dies. "L'arribada del ferri a Eivissa ha significat una nova oportunitat de negoci i activitat, el sector hoteler de la part vella del Grau està content, però calia tenir en compte que els viatgers no sempre van a Eivissa amb el seu vehicle i això disminuïa la rotació. Amb aquesta mesura solucionarem bona part del problema. Ahir els tècnics van inspeccionar la zona i comprovaren el funcionament de l'enllumenat, així que avui mateix obrim la zona".
Per la seua banda,Vicent Mascarell ha recordat que la recepció del PAI està prevista per al mes de setembre però que s'ha negociat amb l'empresa un lliurament parcial dels vials ja acabats. "El PAI està pràcticament finalitzat. Les zones verdes i molts carrers ja estan finalitzats, però queden alguns punts com el subministrament elèctric per resoldre. No es tracta només de crear noves places d'aparcament, sinó en obrir una zona que per a molts veïns serà un descobriment".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comarcas

Un completo programa conmemorará hasta el 29 de septiembre las veinte ediciones anteriores de este premio internacional de piano, con exposiciones, conferencias, recitales y conciertos
El desbordamiento del río Clariano ha inundado una calle y ha obligado a desalojar varias viviendas

Otras noticias en sucesos

Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.