Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

El grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta es presenta amb una mostra del seu treball

L'espai Paiporta Conviu va acollir la presentació del espectacle
- 19/06/2019
Moment de la representació Moment de la representació

L'espai Paiporta Conviu va acollir la presentació del grup de Teatre, Dones i Feminisme, impulsat per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Paiporta. Aquest grup, que treballa des de fa cinc mesos amb un grup de dones de Paiporta en el Mètode del Laboratori Magdalena del Teatre de les Oprimides, va exhibir algunes de les seues creacions i reflexions davant del públic, a qui va convidar a participar-hi.


L'acte, al qual va assistir l'alcaldessa Isabel Martín, va consistir en un recull de moments de tot allò que han estat creant i explorant, primer, amb teatre, i després, amb una exhibició audiovisual del procés que les ha portat a aquestes creacions. Entre les tècniques i treballs mostrats hi havia dansa thoré, representacions diverses, una coreografia, i imatges de violència de génere.


El grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta té entre els seus objectius generar un diàleg amb la ciutadania en què exposa les situacions d'injustícia mitjançant el teatre per a, després, provar estratègies alternatives en l'escena, amb l'objectiu de superar la injustícia i transformar-la. El propi grup, en el qual es pot participar de forma gratuïta, s'ha convertit en un espill en el qual les dones participants es reconeixen i es troben per a compartir i sentir que caminen juntes per a aprendre del feminisme, de com traslladar-lo a les seues pròpies vides.

La inscripció per al grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta continua oberta. Totes aquelles dones que estiguen interessades es poden dirigir a paiporta.es/teatredones. El grup reprendrà la seua activitat en el mes d'octubre, i es reuneix cada dilluns de 18 a 20.30 h a l'espai Paiporta Conviu.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Al trinquet d'Alcàsser el 20 d'octubre a partir de les 10h
El accidentado fue traslado al Hospital La Fe con un politraumatismo

Otras noticias en sucesos

Realizó 20 movimientos con la tarjeta sustraída por un valor de 154 euros
La víctima permaneció ingresada durante nueve días en un hospital de Valencia
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.