Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
INFRAESTRUCTURES

El tanatori municipal estrena les millores realitzades en les seues instal.lacions

Les obres per condicionar i millorar les instal·lacions del tanatori municipal han conclòs 13 mesos després que la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València donara el vistiplau al projecte d'adequació i millora presentat per l'empresa concessionàri
REDACCIÓ - 21/08/2019
Fi obres tanatori Fi obres tanatori

El regidor de Cementeris, Alejandro Ramón, ha posat en valor la intervenció del govern municipal «per garantir que es compliren els plecs del contracte amb l'empresa gestora del tanatori» i ha destacat «la comoditat i l'accessibilitat de les instal·lacions una vegada millorades».


El projecte desenvolupat ha contemplat millores valorades en 2,1 milions d'euros. Les intervencions principals s'han centrat en la millora dels espais de tot el recinte en aspectes com ara la climatització o la millora del disseny i el mobiliari de les sales. També s'ha intervingut en el pati central, les zones comunes i la recepció. A més, s'ha ampliat la zona administrativa, amb la creació d'una nova sala d'entrega de cendres funeràries.


L'exterior de les instal·lacions també s'ha vist renovat, amb reparacions al cobert i amb la substitució d'elements de la façana principal. A més, s'ha procurat un entorn sense barreres per garantir l'accessibilitat a l'edifici. D'altra banda, s'ha millorat la seguretat a l'aparcament, on s'ha adaptat el sistema de protecció contra incendis i les mesures d'evacuació.


Per altre costat, s'ha implantat una gran transformació digital, amb equipament audiovisual; s'ha renovat el sistema de seguretat, s'ha millorat l'informàtic i s'ha substituït la senyalística interior per optimitzar el trànsit de les persones. A més, hi ha previstes futures intervencions per continuar millorant les instal·lacions, com ara amb la substitució de lluminàries per tecnologia LED.


«Des de l'Ajuntament continuarem vigilant que el servici que s'oferix a la ciutadania des de les instal·lacions municipals siga òptim i que les instal·lacions també responguen als paràmetres de qualitat i dignitat que mereixen tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat», ha afegit Ramón.

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

Fernando Giner critica "el tasazo de Compromís y el PSPV a los hosteleros" que afectará a 4.400 bares con terraza en Valencia
El Riff cerró sus puertas tras la muerte de una mujer la madrugada del 17 de febrero, horas después de haber comido en el restaurante junto a su marido e hijo

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.