Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ISABEL MARTÍN

Festes per a viure i conviure

Alcaldessa de Paiporta
ISABEL MARTÍN - 09/08/2019
Isabel Martín Isabel Martín
De nou ens trobem a les portes de les festes de Paiporta, uns dies en els que eixirem al carrer a retrobar-nos i gaudir de les activitats hem organitzat des de l'Ajuntament, amb la implicació d'associacions i el treball de l'àrea de Cultura i Festes, en coordinació amb Igualtat, Sanitat i Salut, Joventut i Esports, Urbanisme. Amb tot, i amb la tasca indispensable del servei de neteja i logística, obrim les portes del nostre poble per a la ciutadania de tota la comarca.
La festa és, essencialment, diversió. Però també és mantindre tradicions, crear-ne de noves, oferir-los a les xiquetes i xiquets alternatives, atendre els gustos de la gent jove i, al mateix temps, també és transmissió de valors: tolerància, convivència, cultura, oci saludable i respecte. M'agradaria que eixes foren les banderes de les festes de Paiporta.
Des de l'Ajuntament, contribuirem a aquest objectiu amb campanyes per un consum responsable, com és la del #JoTrie, en coordinació amb les associacions. I també hem fet una aposta ferma perquè les nostres festes siguen segures per a totes les dones, amb la instal·lació del Punt Violeta. Portem mesos fent un treball de fons amb els cossos i forces de seguretat per a que, entre totes i tots, puguem evitar qualsevol tipus d'agressió masclista i sexista.
Vos desitge de tot cor que passeu uns dies magnífics i que les festes populars de 2019 siguen exemple de convivència i respecte.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Alcalde de Benavites

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.