Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FOIOS

Foios planteja una enquesta per a conéixer les inquietuds dels joves

Els resultats serviran per a dissenyar les polítiques en aquest àrea per als pròxims anys
M. J. ROS - 12/07/2019
Pie de foto Pie de foto
Coincidint amb l'arrencada de la nova legislatura i amb quatre anys per davant per a planificar la gestió, la regidoria de Joventut de Foios, que gestiona Paco Serrano Devís, ha posat en marxa una enquesta per a conéixer les inquietuds d'aquest sector de la població.

Per a això s'ha dissenyat un complet qüestionari en format digital amb preguntes que abasten un ventall de qüestions diverses per a "obtindre una radiografia el més precisa possible" abans de posar en marxa les polítiques de Joventut. "No volem gestionar d'esquena a la gent sinó amb ells i per a ells, per la qual cosa considerem que és important conéixer què opinen abans de realitzar una planificació", va assenyalar Serrano.

Format online
Fins a finals del mes d'agost, els xics i xiques amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys tenen la possibilitat de donar a conéixer els seus interessos i inquietuds responent a les preguntes plantejades en l'enquesta. Ho poden fer entrant directament a la pàgina web de l'Ajuntament de Foios (www.foios.es) o a través de les xarxes socials. Les qüestions comencen amb dades concretes com l'edat, treball o estudis, xarxes socials més usades o youtubers o influencers preferits. En aquest últim cas, l'edil de Joventut va explicar que "tenim previst realitzar unes jornades de prevenció de riscos en les xarxes socials, per la qual cosa considerem la posiblidad de convidar a algun youtuber que els puga interessar perquè resultaren més atractives". En altres blocs de preguntes també s'interroga als participants en l'enquesta sobre assumptes relacionats amb la seua formació per a veure quin tipus de cursos els pot resultar més útils. O sobre possibles ajudes que es podrien posar en marxa com, per exemple, "per a sufragar les despeses del permís de conduir", va matisar Paco Serrano. També a l'hora d'organitzar esdeveniments relacionats amb el seu temps d'oci.

El responsable de Joventut del Consistori de Foios, que va accedir al càrrec en el ple d'investidura d'aquest mes de juny, va assegurar que estava "molt satisfet" amb l'acolliment que estava tenint la iniciativa. Serrano va indicar que tan sols una setmana "havien participat en l'enquesta 78 joves de la població".
El regidor de Joventut va confiar que col·labore el major nombre de persones possible perquè el diagnòstic els permeta encertar amb els interessos reals d'aquest sector de la població.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Se realiza en el marco de la partida de ocio saludable elegida por la ciudadanía en la pasada edición de los Presupuestos Participativos
Han tingut un cost de 315.000 euros finançats per Diputació

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.