Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

Godella avança en les obres de la vorera de connexió entre la zona del cementeri i el casc antic

Amb aquest camí, construït per la Diputació, es dóna resposta a una queixa veïnal que demanava incrementar la seguretat dels vianants en una carretera per la qual transiten més de 14.000 vehicles al dia
REDACCIÓ - 05/10/2018
Visita a les obres de la nova vorera. EPDA Visita a les obres de la nova vorera. EPDA

El regidor de Trànsit i Seguretat Vial de l'Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, va visitar, amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i tècnics de la Diputació de València, les obres de la nova vorera front al cementeri que connecta les urbanitzacions de la zona nord amb el casc antic del municipi.

Oliveros va explicar que amb aquest camí, construït per la Diputació, es dóna resposta a una queixa veïnal que demanava incrementar la seguretat dels vianants en una carretera per la qual transiten més de 14.000 vehicles al dia. Cal recordar que en el ple de gener de 2018 es va aprovar per unanimitat la moció presentada pel propi Oliveros per sol·licitar l'execució d'esta vorera.

La nova vorera de Godella és la primera de les tres previstes en la CV-310. Les obres s'han dut a terme en el marge esquerre de la carretera, entre el quilòmetre 1,6 i l'1,9. A partir d'eixe punt, i aprofitant tant els terrenys de titularitat pública adjacents com el carril de trenat de la pròpia carretera, s'ha generat una nova vorera de 300 metres de longitud, amb un ample de 2 metres, que completa així el tram de vorera preexistent que arribava fins al cementeri.

L'obra ha comptat amb un pressupost de 49.237 euros, i ha inclòs la incorporació de sistemes de drenatge, la renovació de la senyalització -tant horitzontal com a vertical-, i la col·locació de vorades com a element separador que, en alguns casos, s'han completat amb una jardinera.

Així mateix, per a la incorporació a la CV-310 des de la via de servei amb sentit Godella s'ha executat, sobre el carril de trenat actual, un d'acceleració de 70 metres de longitud, amb un tascó de transició de 90 metres. Per a l'eixida al cementeri amb sentit Godella, el tascó de desacceleració arriba als 60 metres. La nova configuració de la plataforma es completa amb una cuneta de seguretat d'un metre d'ample en el tram posterior al cementeri, en sentit Bétera.

Esta actuació s'ha emmarcat dins del Pla de Mobilitat Ciclopeatonal de la Diputació, una aposta que en la comarca de l'Horta Nord, contempla el desenvolupament de sis actuacions que suposaran la creació de 12.900 metres de vies segures amb una inversió aproximada de 3,8 milions d'euros.

Entre estes actuacions pendents també s'executarà un itinerari per a ciclistes i vianants entre les glorietes de les Escoles Professionals Luis Amigó i de la urbanització Campolivar, així com un altre en la zona de Santa Bàrbara tercera fase. En el primer cas, les obres ja estan adjudicades i es preveu que es realitzen abans de la fi d'any. En el segon, l'Ajuntament crearà una partida en els pressupostos de 2019 per expropiar els terrenys sobre els quals ja hi ha un acord amb els veïns i veïnes, i la Diputació s'encarregarà de l'execució de les obres.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

El Hospital de Manises cuenta con la Unidad de la Música y las Artes Escénicas, un centro único en la red de hospitales públicos valencianos
El godellenc Miguel Ángel Sánchez va aconseguir el 17 d’agost fer cim de la muntanya Kilimanjaro (Uhuru Pic), el punt més alt de tota Àfrica, acompanyat de tres joves de Bétera

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.