Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

Josep Riera (Compromís): "La necessitat de diàleg és una oportunitat"

L'alcalde de Meliana dóna entrada a Unides Podem per a traslladar la imatge de continuïtat amb el Govern del Botànic
M. J. ROS - 18/06/2019
L?alcalde de Meliana, Josep Riera. / epda L?alcalde de Meliana, Josep Riera. / epda
Per segona vegada consecutiva, Compromís ha sigut la força més votada a Meliana, ho esperava?
Sincerament, ho esperàvem. Tot el grup municipal i el col·lectiu de Compromís hem treballat molt durant tota la legislatura i hem impulsat nombrosos projectes i actuacions per a millorar el municipi de Meliana. A més, així ens ho traslladava molta gent setmanes abans de les eleccions locals. També havíem fet una molt bona campanya per a difondre tot el que havíem fet i els projectes per a la nova legislatura. Tot i això, també és cert que fins que no es fa el recompte no n'estàs tranquil del tot.

Quina lectura fa del missatge de les urnes?
La gent ha confiat en el nostre projecte de poble, en la nostra gestió i en el nostre model de governança, i ha validat el treball del conjunt del govern, també del grup municipal socialista. Així, s'ha incrementat el suport a les forces progressistes, que representen el 61,6% de l'electorat.

És una oportunitat vital per a continuar amb el projecte iniciat en l'any 2015?
És el que pertoca. Qualsevol projecte necessita almenys huit anys per a fer-lo realitat. De fet, a Meliana hi ha moltes actuacions que s'han iniciat aquesta legislatura que es concretaran en els pròxims mesos, i algunes s'allargaran durant els quatre anys, com ara tot el desplegament del programa Edificant, de rehabilitació i construcció de les infraestructures educatives que necessita el municipi.

Hi haurà algun canvi important en la composició del govern per als propers quatre anys?
Hem decidir donar entrada a Unides-Podem. Realment, no és estrictament necessari, ja que la majoria a Meliana és de nou regidors i regidores i amb el partit socialista en sumem deu, però entenem que pot ser important per a traslladar la imatge de continuïtat amb el govern del Botànic de la Generalitat. Compromís ens creiem realment la suma de les diferents aportacions i sensibilitats, sobretot ara que la pluralitat és més real que mai i la necessitat de diàleg i d'acords una oportunitat democràtica.

Quins seran els seus primers passos com a Alcalde en la legislatura que ara comença?
Els primers passos els he estat fent fins i tot estant en funcions, amb la finalitat que els projectes importants continuen la seua tramitació, com ara el pas inferior de les vies a l'entorn de l'estació del metro -dos dies després de les eleccions ja estàvem reunits amb els tècnics de la Conselleria d'Obres Públiques-, o perfilant les actuacions en les infraestructures educatives -aquest dimarts mateix també amb els responsables de la Conselleria d'Educació-. A més, hem adjudicat les obres del c/ Juli Benlloch, estem a punt d'adjudicar la redacció del projecte del Centre de Dia, i estem fent el seguiment de les obres de l'Anell Verd metropolità, del pavelló cobert, de la rehabilitació del palauet de Nolla o de la passarel·la de la platja, entre altres. Això, a més de programes com la Dipu et beca, els Avalem, l'escola d'estiu, el tancament de les temporades esportives i de la programació cultural i tantes i tantes coses. Per tant, el primer pas és continuar treballant amb la mateixa intensitat per Meliana.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Una oportunidad para disfrutar de 35 pequeños y medianos comercios que ofrecen todo tipo de ofertas a lo largo del día y de la noche
Un total de 24 trabajos de 16 nacionalidades competirán en la sección oficial

Otras noticias en sucesos

La víctima permaneció ingresada durante nueve días en un hospital de Valencia
Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.