Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ELECCIONS MUNICIPALS

Josep Tamarit: "Compromís per Albuixech aporta una manera diferent de fer"

Tamarit encapçala per primera vegada la llista de Compromís en Albuixech
M. J. ROS - 21/05/2019
Josep Tamarit. EPDA Josep Tamarit. EPDA
Primera vegada que es presenta com a candidat per Compromís. Per què has pres la decisió ara?
Doncs pot sonar a tòpic però és una qüestió de compromís i responsabilitat amb el poble i amb el meu equip. Després de més de 10 anys dedicant-me professionalment com enginyer i projectista al món del paisatgisme i l'assessorament municipal i els darrers quatre anys treballant com assessor tècnic de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació amb persones valentes i compromeses, prens una clara consciència de que són les persones les que desenvolupen les polítiques, les que fan que passen les coses, les que poden millorar la vida de la resta de les persones i quan saps açò i et pregunten si vols treballar per millorar el teu poble i la vida dels teus veïns i veïnes, no pots dubtar, o fas un pas endavant i poses el millor de tu al servei públic o mires cap a altre costat. Jo mai he mirat cap a altre costat així que ací estic.
Com ho afronta?
Si et dic que tranquil no seria del tot cert. Estic il·lusionat, no solament per mi, també pel meu equip i per la meua família. Des que vaig prendre la decisió tot va agafar un matís diferent. La gent em somreia, em saludava quasi efusivament, sentia que no m'havia equivocat assumint el repte. Per contra, no puc deixar d'estar un poc expectant, el programa ha absorbit molt d'esforç perquè hem integrat nombroses propostes de la gent del poble. Les eixides al carrer, les reunions, totes i cadascuna de les accions de campanya, i tot junt a un col·lectiu que m'ha espentat a afrontar el repte amb determinació, compromís i alegria. Molta alegria.
¿Què pot aportar la seua candidatura?
Sens dubte una manera diferent de fer i un clar projecte de poble. Crec que això va amb la gent que conforma Compromís per Albuixech, gent compromesa, honesta, honrada, preparada i sobretot il·lusionada per treballar pel poble i millorar la vida de les persones. Oferim atreviment i valentia il·lusionant. Enfront de la resignació i l'autocomplaença d'uns i l'oportunisme d'uns altres, nosaltres oferim treball, idees realitzables per gent capaç i una forma de fer on l'estima i l'alegria estiguen per davant de l'odi i la confrontació.
Quins son els eixos del seu programa?No parlaria d'eixos com tals. Des de Compromís apostem per la transversalitat, amb les persones com a actors clau de les transformacions. Volem fer partícips a tots els veïns i veïnes d'Albuixech de la il·lusió per fer un poble viu, vivible i vivaç. Som un poble privilegiat per la nostra qualitat de vida, però no podem avançar sense un projecte de poble que llisca el present i es projecte al futur apostant per les persones: llauradors, comerciants, joves, majors, tots i totes en un projecte comú. Un poble que pose a les persones en el centre de les polítiques municipals, que avance amb fermesa cap al desenvolupament sostenible alhora que vibra, viu i celebra la cultura. En definitiva, un Albuixech capaç i imparable.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

L’entitat celebra enguany el seu 20 aniversari
La reunió, dirigida a la ciutadania, tindrà lloc aquest dijous 19 de setembre a les 18:30h a la Biblioteca Pública Municipal

Otras noticias en sucesos

Además de las violaciones investigadas se le atribuyen palizas a la mujer, que presenta heridas en el cuerpo y en el rostro, así como amenazas de muerte
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.