Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUAS

L'Ajuntament d´Alaquas continua amb el Pla per a la Renovació de l'Arbratge

El Pla té com a objectiu la revisió de l'arbratge per evitar situacions de risc per possibles trencaments i caigudes, així com millorar l'accessibilitat
REDACCIÓ - 09/08/2019
Arbrartge Alaquas. EDPA Arbrartge Alaquas. EDPA

El poble d'Alaquàs contínua amb el Pla per a la Renovació de l'Arbratge que està duent a terme, des de fa quatre anys, i que es concreta en la revisió de l'estat dels arbres i la seua renovació, en cas de ser necessari. L'objectiu és evitar situacions de risc per possibles trencaments i caigudes, així com millorar l'accessibilitat.

Durant els pròxims dies, està prevista una nova intervenció sobre l'arbratge al carrer Antonio Machado d'Alaquàs, on, desprès d'una anàlisi exhaustiu s'ha determinat la substitució d'alguns exemplars que, a causa del seu estat d'afecció o patologies, podrien suposar un perill per als vianants.

A la primavera, que és el moment idoni, segons els tècnics, es procedirà a la plantació de nous exemplars d'espècies adaptades al nostre clima i sòl, amb baixos requeriments hídrics i de manteniment, augmentant la biodiversitat de l'arbratge i millorant l'entorn urbà. 

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba eren rebudes entre aplaudiments en un acte on es va donar cita donar cita tota la societat fallera del municipi
La localitat exposa els seus projectes europeus de “big data”, mobilitat, cicle de l'aigua i ordenances verds

Otras noticias en sucesos

La Policía Nacional informó de que fue el mismo detenido quien llamó al 112
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.