Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

L'Ajuntament de Godella celebra demà el primer ple de la nova corporació

En primer lloc, es donarà compte de la constitució dels grups polítics i de les resolucions d'alcaldia en matèria d'organització municipal de la nova corporació
REDACCIÓN - 26/06/2019
Ple de l Ple de l"Ajuntament.FOTO ARCHIVO

El proper dijous 27 de juny tindrà lloc, a les 19:30 h, en l'Ajuntament de Godella, la primera sessió plenària de la nova corporació municipal.


En primer lloc, es donarà compte de la constitució dels grups polítics i de les resolucions d'alcaldia en matèria d'organització municipal de la nova corporació.


En l'àrea d'acords, es fixarà la periodicitat de les sessions plenàries, la composició, número i competències de les comissions informatives permanents, es nomenaran els representants de la corporació en les entitats supramunicipals, es determinarà el règim de dedicació i les retribucions dels membres de la corporació, amb dedicació exclusiva o parcial, i les quanties de les assistències i indemnitzacions, l'assignació econòmica a percebre pels grups polítics municipals i la creació de places de personal eventual i de confiança. Per últim, es determinarà la periodicitat de les sessions de la junta de portaveus.


Cal recordar que, després de les eleccions municipals del darrer 26 de maig, el repartiment d'escons en l'Ajuntament de Godella queda de la següent manera: 5 PP, 4 Compromís, 4 PSOE, 3 Cs i 1 Unides Podem-EU. Compromís i PSOE, amb el suport d'Unides Podem-EU, arribaren a un acord de govern en què l'alcaldia serà rotatòria: dos anys per als primers (amb Eva Sanchis com alcaldessa) i dos anys per als següents (amb Teresa Bueso).


Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Ha estat posible gràcies a les obres de remodelació del depòsit de l’aigua, un símbol del municipi
La paellada popular, el repartiment de calderes i la ruta de la tapa han sigut alguns dels esdeveniments més multitudinaris

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.