Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

L'Ajuntament de Godella reconeix el treball desinteressat de Protecció Civil en el 25 aniversari

Amb aquesta sessió es tanca l'actual legislatura
REDACCIÓ - 22/05/2019
Homenatge a Protecció Civil de Puçol. EPDA Homenatge a Protecció Civil de Puçol. EPDA

El ple de l'Ajuntament de Godella, que el darrer 21 de maig va celebrar la darrera sessió abans de les eleccions municipals, va reconèixer el treball del cos de Protecció Civil, que en este mes compleix 25 anys.

El cap de l'agrupació, Luis Iniesta, va arreplegar la distinció de mans de l'alcaldessa, Eva Sanchis, i del regidor de Seguretat Ciutadana, Fernando Oliveros, i va fer extensiu este agraïment a totes les persones que formen este col·lectiu i que treballen de manera desinteressada en un gran nombre d'actes i festes del municipi.

En l'àrea econòmica es van aprovar dos modificacions de crèdits. La primera d'elles, per import de 644.027,71 €, mitjançant crèdits extraordinaris a finançar per superàvit, és la segona part del superàvit d'1,6 milions de 2018. Estos diners es destinaran a Inversions Financerament Sostenibles, en concret a les partides del condicionament de l'habitatge de Santíssima Trinitat, l'ampliació d'accessos al parc de la Devesa, la rehabilitació de la coberta de la Casa del Llac, l'enllumenat públic de Campolivar, l'execució de guals de vianants accessibles al casc urbà, l'adquisició d'un vehicle per a Protecció Civil, el parc de Santa Bàrbara III fase, i els panells solars de Xicranda. I la segona fou la modificació de crèdits mitjançant crèdit extraordinari a finançar amb baixa per anul·lació, per import de 3.106,37 € per escometre les actuacions de drenatge al casc antic.

D'altra banda, es va aprovar per unanimitat la rectificació de l'inventari municipal de béns de l'Ajuntament de Godella. En l'apartat d'altes figura el soterrani d'Obradors, el canal subterrani del carrer Salzes, els dipòsits d'aigua potable 1 i 2, la zona verda de l'Estudi de Detall 8, la plaça de Doctor Valls, el parc de la Devesa i el parc del Barranquet. I en baixes, la parcel·la 157 de la urbanització de Santa Bàrbara.

Per últim, es va aprovar la modificació de l'ordenança fiscal de l'àrea de Cultura i la bonificació de l'ICIO per a la llicència d'obra menor en el carrer Salvador Giner, 51, i es va desestimar l'al·legació de l'Estudi de Detall del carrer Ramón i Cajal, 2.

La modificació de l'annex X de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per utilització d'instal·lacions i participació en activitats de les àrees de Cultura, Joventut i Esports, i l'adhesió al consorci del Consell de l'Horta es van retirar de l'ordre del dia i es deixaren sobre la taula per a futurs plens.

Resum de les votacions

RECONEIXEMENT 25 ANYS SERVEI PROTECCIÓ CIVIL.

No es vota.

MODIFICACIÓ DE CRÈDITS 59/2019 MITJANÇANT CRÈDITS EXTRAORDINARIS A FINANÇAR AMB SUPERÀVIT: APROVADA

Favor: Compromís, PSOE, EU

Contra: PP, Cs

Abstencions: CET

MODIFICACIÓ DE CRÈDITS 6P/2019 MITJANÇANT CRÈDIT EXTRAORDINARI A FINANÇAR AMB BAIXA PER ANUL·LACIÓ: APROVADA

Favor: Compromís, PSOE, EU, Cs

Abstencions: PP, CET

RECTIFICACIÓ INVENTARI 2019: APROVADA

Favor: Unanimitat

MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL ÀREA CULTURA: APROVADA

Favor: Compromís, PSOE, EU, CET

Abstencions: PP, Cs

MODIFICACIÓ DE L'ANNEX X DE L'ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER UTILITZACIÓ D'INSTAL·LACIONS I PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS DE LES ÀREES DE CULTURA, JOVENTUT I ESPORTS

Es retira de l'ordre del dia.

BONIFICACIÓ ICIO (LLICÈNCIA OBRA MENOR, C/ SALVADOR GINER, 51): APROVADA

Favor: Unanimitat

ADHESIÓ Al CONSORCI CONSELL DE L'HORTA

Es retira de l'ordre del dia.

ESTUDI DETALL C/RAMÓN I CAJAL, Núm. 2. DESESTIMACIÓ D'AL·LEGACIÓ: APROVAT

Favor: Compromís, PSOE, EU, CET, Cs

Abstencions: PP

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La programación, que se desarrollará hasta el domingo 20 de octubre, incluye preestrenos, proyecciones y una fiesta basada en la “Movida Valenciana”
Ana Barceló Chico mantuvo un encuentro con el alcalde y el equipo de gobierno, antes de visitar el PAC de Racó San Llorenç

Otras noticias en sucesos

Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
La operación, culminada en Valladolid, se inició en Alicante
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.