Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PENÍSCOLA

L'Ajuntament de Peníscola construeix dues noves pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal

Les obres acabaran a final del mes de juny
REDACCIÓN - 30/05/2019

L'Ajuntament de Peníscola ha posat ja en marxa les obres de les noves pistes de pàdel, en substitució d'una de les pistes de tennis existent en l'espai poliesportiu. Per a l'execució del projecte s'han tingut en compte els criteris d'instal·lació del Consell Superior d'Esports, per la qual cosa les pistes acompliran tots els requisits per ser oficials reglamentàriament.

La instal·lació constarà d'una estructura de suport metàl·lica, amb les mesures reglamentàries, un tancament de vidre sotmés a tractament tèrmic de templat, xarxa reglamentària de pàdel i sòl de gespa artificial. A més, comptarà amb il·luminació LED i un corredor circundant per accedir a les pistes.

Les obres, que s'estan desenvolupant segons el pla previst, malgrat les inclemències meteorològiques i les interrupcions provocades en la seua execució, estaran acabades abans que acabe el mes de juny.

La gestió de les instal·lacions serà pública i les reserves s'efectuaran a través del Servei d'Esports.

La construcció de les dues pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal, que executa la Mercantil Pórtico Gestión e Ingenieria SL per un import total de 48.398,97 euros, compta amb finançament de la Diputació de Castelló, que aporta 31.483,50 euros, a través del Pla 135-2.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Castellón

S’hi han realitzat més de 200 intervencions relacionades amb el top manta i al volant de 9000 decomisos d’efectes o objectes
Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos

Otras noticias en sucesos

La víctima permaneció ingresada durante nueve días en un hospital de Valencia
La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.