Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PENÍSCOLA

L'Ajuntament de Peníscola ultima els tràmits per a l'adjudicació del projecte de Conservació i Recuperació del Nucli Antic

El cost del projecte, finançat al 50% per l'Ajuntament i al 50% subvencionat per Europa amb el Programa operatiu FEDER supera el milió d'euros
REDACCIÓN - 04/02/2019
Pie de foto Pie de foto

Després de la imminent finalització dels terminis de la licitació pública, l'administració local preveu adjudicar la redacció i execució de l'obra els pròxims dies, així ho ha explicat el regidor de l'àrea d'Urbanisme, Romualdo Forner, que ha aclarit que encara queden els últims tràmits per adjudicar els treballs de redacció i execució de l'obra, qüestions que estaran resoltes en breu.

L'obra desenvoluparà la repavimentació de diversos carreres del nucli antic; concretament, el carrer Mayor, carrer Olvido, carrer Santos Mártires i Bajada Portal Fosc; es durà a terme la substitució de la il·luminació viària, el soterrament de la xarxa d'enllumenat públic, la substitució dels col·lectors de sanejament, així com el soterrament de xarxes d'electricitat, gas i fibra òptica.

Els terminis per a l'execució de l'obra "són molt ajustat" ha explicat Forner, que ha recordat que durant els mesos de juliols a setembre s'hauran de parar els treballs.

El projecte compta amb el finançament local, del mateix Ajuntament- al 50%- i amb finançament europeu, en concepte d'ajudes destinades a projectes d'actuació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana per a la protecció, conservació o recuperació sobre béns de patrimoni cultural i la seua posada en valor, dins del Programa operatiu FEDER 2014-2020 que concedeix la Generalitat.

El programa requereix la justificació de l'execució de les obres abans de la finalització del mes de novembre d'enguany "els que ens obliga a realitzar un pla de treball que complisca amb aquesta exigència i amb l'ordenança municipal, que prohibeix treballar durant els mesos de la temporada turística".

Així, el regidor ha anunciat ja la possibilitat de sol·licitar una pròrroga per al correcte desenvolupament i finalització de l'obra; de la mateixa manera ha informat de les incomoditats que suposarà l'execució dels treballs en el nucli antic, per la qual cosa ha demanat "comprensió" als veïns que puguen veure's afectats temporalment, "ja que la millora que l'obra suposarà en aquest entorn en matèria d'accessibilitat i modernització d'instal·lacions serà extraordinària"

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comarcas

Les temperatures podrien superar els 42ºC en punts de la comarca de la Ribera Alta
Un ordenador permite conectarse por videoconferencia, las 24 horas del día, con un intérprete de la Federación de Personas Sordas-Fesord

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.