Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SAGUNT

L'Ajuntament de Sagunt aprova la llicència ambiental i d'edificació de l'empresa de prestatgeries metàl·liques Kimer

S'instal·laran en breu en Parc Sagunt i aspiren a tindre una plantilla de 60 treballadors a mitjà termini
REDACCIÓ - 18/09/2019
Kimer. EPDA Kimer. EPDA
L'Ajuntament de Sagunt ha concedit la llicència ambiental i la llicència d'edificació a l'empresa Kimer una de les companyies que s'instal·larà en breu en el polígon industrial Parc Sagunt. Amb este tràmit, per tant, l'Ajuntament de Sagunt li dóna llum verda als permisos d'obra i als permisos per a exercir l'activitat una vegada revisat el projecte tècnic de les instal·lacions per part dels serveis tècnics d'Urbanisme i d'Activitats.

La nova entitat que pretén instal·lar-se en Parc Sagunt I és una empresa de fabricació de prestatgeries metàl·liques i sistemes de magatzematge, destinats, principalment, a magatzems i naus industrials, així com oficines, vestuaris d'instal·lacions esportives o comerços en general. Compta, en l'actualitat, amb dues naus, una a Quart de Poblet i una altra a Torrent, per la qual cosa la de Sagunt seria la seua tercera planta a la província de València en els cinquanta anys que porten en funcionament com a fabricants de productes metàl·lics.

Segons assenyala el regidor d'Activitats, Guillermo Sampedro, "cal ressaltar el gran treball que fan, dia a dia, els departaments d'Activitats i Urbanisme perquè este tipus d'empreses s'instal·len el més prompte possible a la nostra ciutat sense que afecte el funcionament normal d'estos departaments, però sent àgils i ràpids en la implantació de noves empreses en polígons com Parc Sagunt o Camí la Mar, perquè estes empreses puguen començar l'obra el més prompte possible i funcionar en qüestió de mesos".

Amb una inversió de 2'4 milions d'euros, l'empresa valenciana va comprar una parcel·la de 10.900 metres quadrats en Parc Sagunt en 2007. No obstant això, ha sigut ara quan han decidit implantar-se de manera definitiva a la ciutat, amb una nau de 7.000 metres quadrats dedicada a la fabricació de productes metàl·lics, principalment prestatgeries. A més, es preveu un consum per part de la planta de entre 1.500 i 2.000 tones d'acer al mes, amb el 80% de xapa comprat en les empreses de Sagunt que es dediquen a la siderúrgia i a l'acer, segons destaca Sampedro.

Pel que fa a la creació de llocs de treball, l'empresa comptarà, inicialment, amb quaranta operaris, dels quals, la meitat seran noves contractacions. A mitjà termini, a més, Kimel aspira a arribar a una plantilla de 60 persones en la seua planta de Sagunt.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El jurado del XXI Premio de Novela ha declarado desierto este premio en esta edición
El Faro de Canet d'En Berenguer acogerá el miércoles 30 de octubre el evento, que reunirá a unas 500 personas

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El único procesado en esta causa, el yerno de la víctima Miguel López, será juzgado por un tribunal popular formado por seis mujeres y tres hombres
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.