Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
URBANISME

L'Ajuntament de València reforça la recollida de residus en les zones amb més activitat

Durant els mesos d'agost i setembre les zones del districte de Ciutat Vella amb major intensitat d'activitat comercial, major afluència de gent i major densitat de zones turístiques i de restauració compten amb tot un seguit d'accions de millora i reforç dels servicis de recollida de residus urbans
REDACCIÓ - 12/08/2019
Reforç dels servicis . EPDA Reforç dels servicis . EPDA
«Es tracta de donar servici a zones amb un increment de l'afluència turística en estiu», ha explicat el regidor de Gestió Sostenible de Residus Urbans i Neteja de l'Espai Públic, Sergi Campillo, qui ha recordat altres iniciatives impulsades els darrers anys en estiu, com ara la de l'any passat, quan s'afegiren 66 papereres grogues per al reciclatge d'envasos lleugers a l'entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències i del Passeig Marítim en ser punts neuràlgics del turisme durant l'estiu.

 

En esta ocasió, amb un pressupost d'11.450 euros, s'han ampliat en Ciutat Vella 50 contenidors de càrrega per darrere d'un miler de litres, una vintena de contenidors de càrrega lateral de 3.200 litres per a la fracció resta i uns altres cinc contenidors de paper i cartó de 3.200 litres de capacitat i càrrega lateral; a més, s'han substituït 75 contenidors de càrrega per darrere de 1.000 l. per uns altres 75 seminous de l'estoc operatiu dels servicis i s'ha implementat un servici en torn de vesprada amb dos operaris de neteja de residus al costat dels contenidors i per buidar papereres plenes o qualsevol altra acció necessària on hi haja major risc d'excés de residus per una major producció de comerços i restauració principalment. 

 

Campillo ha explicat que una vegada acabe l'estiu es procedirà a valorar els resultats d'esta iniciativa de millora i reforç dels servicis i de les accions successives tant per al centre històric de la ciutat com per al conjunt de la ciutat.

 

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

El Tribunal Supremo ha dictado penas de 9 a 13 años de cárcel por sedición
Fernando Giner exige a la EMT conocer toda la informacion referente al asunto anterior al día 3 de septiembre

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.