Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PLATGES

L'alcalde de Sagunt, el regidor de Platges i la regidora de Turisme hissen la bandera blava de la platja del Port de Sagunt

Les platges del municipi han aconseguit este 2019 un total de 16 distincions en reconeixement a la qualitat de l'aigua i dels servicis
REDACCIÓN - 19/07/2019
Bandera blava Bandera blava

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, el regidor delegat de Platges, Roberto Rovira, i la regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino, han hissat hui la bandera blava, la bandera de Qualitur i la bandera Q de qualitat turística de la platja del Port de Sagunt, uns distintius de qualitat que també onejaran a les platges d'Almardà i Corinto. D'esta manera, l'Ajuntament de Sagunt aconsegueix per sisé any consecutiu les tres banderes les quals s'han convertit en el símbol internacional de la qualitat i l'excel·lència de les platges, així com dels servicis que en s'hi presten.

Una vegada més les platges de Sagunt reben el distintiu Bandera Blava atorgat per la Fundació Europea d'Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions des de 1987. Este reconeixement representa una alta qualitat tant en l'aigua, com en l'arena, les infraestructures i els servicis. Este reconeixement ve precedit de les millores que s'han estat fent en els últims anys com han sigut les platges accessibles, ludoteques, activitats esportives, ampliació de la zona de passarel·les per millorar l'accessibilitat, etc.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha puntualitzat que l'hissat oficial de les banderes s'ha retardat una mica enguany "perquè hem esperat a tindre les tres banderes. Hui fem este hissat però les nostres platges porten obertes des de l'1 de juliol i durant este temps s'ha estat prestant el servici amb normalitat, estem contents perquè continuem mantenint un nivell molt alt de qualitat de les nostres platges i ara animem a la ciutadania a disfrutar d'este bé tan volgut que tenim de la millor de les formes".

Per la seua banda, el delegat de Platges, Roberto Rovira, ha assenyalat que l'obtenció d'estos guardons "és gràcies al treball i a l'esforç que es fa des de departaments municipals com la Policia Local, els socorristes, el personal del punt accessible, el personal de l'empresa pública que es fa càrrec de la neteja de les platges, i gràcies a la qualitat de les nostres platges i a la qualitat de les aigües de bany i de l'accessibilitat".

En tercer lloc, la delegada de Turisme, Natalia Antonio, ha manifestat que un any més les platges del nostre municipi compten amb les banderes blaves i les Q de Qualitat, "això significa que les nostres platges compten amb unes característiques importantíssimes, que donen tota la garantia per al bany. Disposen també d'un servici de socorrisme que durarà tota la temporada estival, igual que d'un punt accessible perquè esta ciutat aposta per l'accessibilitat, i també disposen de la Policia de Platges que garantix la seguretat durant tot el període vacacional". Finalment, Antonino ha assenyalat que una vegada més Sagunt és "eixa destinació turística reconeguda i consolidada que aposta pel turisme de sol i platja, pel turisme familiar i per tot tipus de turisme que es puga donar al llarg de l'any".

D'altra banda, les platges de la localitat han obtingut també la bandera Qualitur que reconeix la qualitat, el medi ambient i l'accessibilitat de les tres platges les quals han aconseguit a més altres certificats, com els ISO 9001, 170001, 14001, i la bandera Q de Qualitat Turística, entregada per l'Institut per a la Qualitat Turística.

Finalment, les tres platges compten amb dos registres EMAS (Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals), que són certificacions de qualitat mediambiental.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El espectáculo recibió el Premio Russafa Escènica la pasada temporada
Esta gala se realiza, desde 2003, en el Teatro Romano de la capital de Morvedre

Otras noticias en sucesos

Durante tres días consecutivos fue al garaje donde su ex pareja guardaba sus vehículos
Una segunda persona ha sido detenida en el marco de la investigación policial abierta en Alicante y que podría guardar relación con empadronamientos a inmigrantes
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.