Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MUSEROS

L'alcalde i regidors de Museros no cobraran la paga de Nadal a instàncies de BLOC-Compromís

Això ha sigut possible gràcies a una moció de BLOC-Compromís de Museros
REDACCIÓN - 03/10/2012

L'alcalde i els regidors de l'equip de govern amb dedicació parcial no cobraran la paga extra de Nadal. Això ha sigut possible gràcies a una moció de BLOC-Compromís de Museros en què s'instava el govern municipal a renunciar a eixa paga tal com va anunciar Mariano Rajoy i el govern de l'Estat ha imposat als funcionaris i treballadors públics per a enguany.

La moció també sol·licitava la reducció d'un 5% en les retribucions de tots els càrrecs electes i grups municipals, tal com al seu moment s'aplicà al treballadors del sector públic, era la sexta vegada que es demanava eixa baixada.

Per a Andreu Collado, portaveu de BLOC-Compromís, «cal recuperar la confiança de la gent cap a la política, i els càrrecs electes han de ser capaços d'aplicar-se ells mateixos les condicions laborals i de sou que el goven que el seu partit dirigeix aplica a la gent que treballa tots els dies al seu costat».

J. M. Aznar, alcalde de Museros, va proposar separar les dos qüestions i davant la possibilitat que no prosperara cap de les propostes, els regidors valencianistes van acceptar la votació separada.

Així, el PP va acceptar parcialment la moció de BLOC-Compromís i va votar a favor de l'eliminació de la paga de Nadal d'enguany, juntament amb el PSOE. L'únic edil de SIM va optar per l'abstenció. Per contra, els 'populars' no va voler assumir la rebaixa del 5% en el sou i no va eixir avant eixa part.

Segons Víctor Xercavins, ponent de la moció, «ens felicitem perquè el PP haja assumit la supresssió de la paga de Nadal, una proposta que créiem justa, solidària i exemplaritzant. Però hem de lamentar l'encabotament reiterat de l'alcalde i l'equip de govern de no voler reduir-se els sous. Recordem que el seu cost anual és de 168.503 € i el 5% serien 8.425 €, que sumats als vora 11.000 d'estalvi de la paga de Nadal, alliberarien vora 20.000 € que es podrien dedicar a un fum de coses».

Categorías de la noticia

Otras noticias en sucesos

Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
Los cuatro trabajadores han sido trasladados al hospital, dos de ellos con traumatismos en las piernas y los otros dos con contusiones
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.