Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

L'equip de govern de Benissanó neteja les aules del col.legi públic per les plujes d'esta setmana

Els responsables de l'Ajuntament resalta que el centre construit per CIEGSA "dóna massa problemes per a tindre 10 anys"
REDACCIÓ - 23/01/2017
L L"alcaldessa de Benissanó i el seu equip netejan les aules del col.legi municipal. //EPDA

L'equip de govern de Benissanó, encapçalat per ,l'alcaldessa, Amparo Navarro, varen treballar ahir en la neteja del col·legi de la localitat, com a conseqüència de les fortes pluges de dijous i divendres, varen afectar algunes aules i dependències del centre ja que aparegueren amb unes quantitats d'aigua considerable. Gràcies a les tasques de neteja dels treballadors municipals i del personal, el divendres les classes pogueren donar-se amb certa normalitat.

L'aigua va tornar a caure amb força el passat divendres per la nit i els voluntaris, regidors i alcaldessa de Benissanó varen netejar el centre el diumenge per la vesprada, per a que les classes pogueren iniciar-se amb normalitat el dilluns.

Este centre educatiu de Benissanó fou construït per CIEGSA l'any 2003, i segons el govern municipal, "es pot considerar un centre relativament nou, motiu aquest pel qual no s'entén massa bé la quantitat de problemes que estan sorgint". Un altre fet que assenyalen els responsables del consistori es que els taulells de la façana hagueren de retirar-los, l'any passat, perquè hi havia un perill considerable de caure a l'exterior del recinte, uns problemes de goteres existents en l'estructura de l'edifici, o unes fugues d'aigua, i ara estes inundacions.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La iniciativa que arrancó en febrero, ha tenido una gran acogida entre los vecinos siendo más de 250 las personas que han participado en alguna de las visitas programadas

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.