Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

L'Escola d'Estiu de Faura obrirà les seues portes per mostrar diversos espais creats amb material de reciclatge

L'edició d'enguany es desenvolupa sota el lema "Transformem. Transformem-nos"
REDACCIÓN - 22/07/2019
Amb la idea de reutilitzar i reconvertir aquells residus que generem a casa en manualitats va nàixer la proposta de l'Escola d'Estiu 2019 de Faura que, des de fa més de 20 anys organitza l'Ajuntament per tal de facilitar la conciliació familiar i laboral. Enguany, s'ha apostat per la renovació. No hi ha una programació setmanal sobre la qual es treballa i que serveix per a fer les manualitats que els xiquets i xiquetes s'emporten a casa cada divendres, sinó que tot gira entorn a un eix comú: "Transformem. Transformem-nos". Amb eixe lema en ment, els i les assistents estan creant al CEIP Sant Vicent Ferrer, lloc on es desenvolupa l'Escola d'Estiu, diversos espais (una casa, un mercat, una plaça de poble i el mar) fent ús dels envasos de plàstic, teles, paper i cartó. Tot procedent de residus generats a la llar, que les famílies han anat aportant al centre per tal de col•laborar en aquesta iniciativa.
L'objectiu és que l'alumnat aprenga la importància de reciclar i de comprar productes envasats amb materials biodegradables. Així, altra de les activitats consistirà en la visita de diferents persones relacionades amb el reciclatge i el medi ambient, que els parlarà del seu treball. També es realitzaran tallers per treballar les emocions i la imaginació. D'aquesta manera, a banda de conéixer més sobre el reciclatge i la reutilització de materials, aprendran a treballar en grup i a desenvolupar la seua creativitat.
L'últim dia, l'Escola d'Estiu obrirà les seues portes per tal que les famílies puguen veure els espais creats pels seus fills i filles i descobrir com les deixalles s'han convertit en una tortuga, una medusa o en una parada de fruites i verdures del mercat.
Les activitats dins del centre escolar s'han combinat, com ja és habitual, amb eixides a la piscina municipal o a La Rodana, l'entorn de la qual ha servit per conscienciar també sobre la protecció del medi ambient.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Las jugadoras de Montse Puche supieron gestionar un difícil partido contra un combativo Avannubo Bm. La Roca, y donde un total de seis exclusiones condicionaron el ritmo de juego en la primera parte
Els treballs de restauració del conjunt defensiu, que ascendixen a 812.950 euros, compten amb aportacions dels fons FEDER, la Diputació Provincial de València i els Ministeris de Foment i de Cultura i Esport

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.