Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

L'Escola d'Estiu de Puçol arriba a la recta final carregada d'activitats

Els xiquets d'infantil i primària no paren estes dos setmanes finals amb excursions i tallers que tenen el medi ambient com a protagonista
REDACCIÓ - 19/07/2019
Els xiquets de l Els xiquets de l"Escola d"Estiu de Puçol gaudeixen d"una de les activitats programades. EPDA

Els 305 xiquets inscrits en l'escola d'estiu municipal estan gaudint d'una recta final farcida d'activitats. Per a adaptar cada excursió als diferents tipus d'edats, s'han personalitzat per als grups d'infantil i per als de primària.

I es que estes activitats no exclouen a ningú. Olga, la coordinadora, destaca «el fet de que totes estes activitats estiguen incloses en el preu tancat de 40 euros. Això fa que siga el més inclusiu i públic possible, en altres pobles pel mateix es cobren més de 100 euros».

El dijous 18 eixiren els 150 alumnes més menuts en tres autobusos cap al jardí de Vivers o del Real de la ciutat de València, on aprengueren al museu de història natural on es mostren dinosaures i també visitaren el jardí en sí mateix, que té plantes i diferents tipus d'aus com polits, ànecs o oques. Segons declaracions de Cristina Piñol, monitora d'infantil «l'autobús ja era en sí un festival, si haguérem pegat voltes per Puçol els xiquets s'ho hagueren passat bé igualment».

El dia següent, divendres 19 els alumnes de primària han visitat Segóbriga Park, un parc aquàtic en la localitat de Sogorb a l'Alt Palància, que està especialment enfocat a xiquets i compta amb tres piscines i tobogans. Els xiquets de primària han comptat amb la vigilància dels cinc socorristes a part de les monitores.

Per a la penúltima setmana de l'escola, que tindrà el medi ambient com a protagonista, els xiquets d'infantil comptaran amb dos activitats destacades com són la visita a la Milotxa del grup Acció Ecologista Agró el dilluns, per a fer manualitats relacionades amb el medi ambient. I el dimecres 24 els menuts eixiran a la localitat veïna d'Estivella a visitar la granja escola on es familiaritzaran amb diferent animals i visitaran la vila amb un trenet.

Els alumnes de primària per a la setmana del medi ambient visitaran el dimarts 23 el Salt de la Nòvia a Navaixes, a l'Alt Palància, on a part de gaudir de l'aigua faran una batuda per a netejar el medi natural. També viatjaran per Puçol, fent excursions a la platja el dimecres 24 i el dijous 25. Els més menuts de primer a tercer aniran en autobús però els més majors pedalejaran tots en bicicleta per a fomentar-ne l'ús, gaudint de la mobilitat sostenible i contribuint així a protegir el medi.

Per a concloure, els alumnes de primer de primària visitaran el divendres 26 la Residència de Puçol, on faran manualitats per a millorar la relació inter-generacional.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Agentes del Equipo ROCA de la Guardia Civil de Xátiva y la Patrulla del Seprona de Navarrés han detenido a un varón de 30 años por su presunta implicación en el robo con fuerza de palomos deportivos
Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.