Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

L'espectacle 'La guitarra en vers' tanca la programació de Viu la Biblio fins la tardor

Toni Cotolí i Isabel Montoro fusionen la música i la poesia en un espectacle carregat d'art i sensibilitat
REDACCIÓ - 26/04/2019
Toni Cotolí i Isabel Montoro. EPDA Toni Cotolí i Isabel Montoro. EPDA
La programació de Viu la Biblio es despedix el pròxim divendres 3 de maig, fins a la tardor, amb l'espectacle "La guitarra en vers" de la mà del guitarrista Toní Cotolí i de la periodista i rapsoda Isabel Montoro. La cita és a les 19.30 h, a la biblioteca. 
Toni Cotolí i Isabel Montoro fusionen la música i la poesia en un espectacle carregat d'art i sensibilitat. Versos en castellà i en valencià, d'autors coneguts i d'altres menys coneguts, com Miguel Hernández, Federico García Lorca, Antonio Machado, Vicent Andrés Estellés, Joan Margarit, Dulce María Loynaz, Gioconda Belli, Luis García Montero, entre altres, adquireixen vida de la mà de la guitarra clàssica a través de músiques d'Albéniz, Tàrrega, i fins i tot de la Soleá flamenca o de Metallica. 
Isabel Montoro ha traçat el seu camí entre la comunicació i la poesia. Llicenciada en Periodisme, exerceix des de fa deu anys la docència com a professora de Llengua Castellana i Literatura d'Ensenyament Secundari, alhora que desenvolupa la seua vocació d'activista poètica en activitats culturals i literàries com la realització de "La Vereda" en Ràdio Klara, un programa en el qual ha posat veu a la poesia i a la cultura durant més de quinze anys. També ha col•laborat en altres espais de la mateixa emissora, ha intervingut en tertúlies d'actualitat i ha dut a terme programes monogràfics sobre nombrosos poetes. 
Pel que fa a Toni Cotolí s'ha consolidat com un dels màxims referents de la guitarra espanyola contemporània portant la seua música pels Estats Units, el Japó, la Xina, Emirats Àrabs i, per descomptat, en tota Europa. Al llarg dels seus més de quinze anys de carrera professional, s'ha caracteritzat per la seua versatilitat musical capaç d'abordar, sota la seua empremta personal de la guitarra espanyola, ritmes i corrents tan dispars com el flamenc, el tango, el blues o el rock passant per la impecable execució de les peces creades per grans compositors clàssics de la talla d'Albéniz, Tàrrega, Piazzolla o Giuliani.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El operativo se ha desarrollado con éxito y en él han intervenido todos los medios integrados en el servicio de emergencia 112
El concert té lloc el dijous 22 d'agost a les 22.30 hores al Teatre Romà de Sagunt, aquest espectacle forma part de la seua gira, anomenada 'Transfiguración'

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.