Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

L'institut de Puçol prepara nous projectes amb altres instituts europeus

Preparen un possible nou projecte d'intercanvi, esta vegada a Suècia
REDACCIÓ - 28/12/2016

Des de fa tres anys, l'Institut d'Educació Secundària de Puçol realitza intercanvis amb estudiants del Järvenpään Lukion de Finlàndia, un dels millors instituts del país escandinau. Ara, des de l'IES Puçol preparen un possible nou projecte d'intercanvi, esta vegada a Suècia. A més, també tenen en ment iniciar nous plans d'internacionalització amb altres centres europeus.

L'institut Karlfeldtgymnasiet de Avesta, a uns 140 quilòmetres d'Estocolm, és el centre escollit per a un possible futur projecte educatiu amb l'IES Puçol. Dos professors de l'institut de la nostra localitat han viatjat durant una setmana al possible centre de destinació per a realitzar els contactes i l'observació prèvia necessària.

El projecte que es pretén iniciar amb Suècia és el mateix que el que porta realitzant durant tres anys amb l'institut finés, Järvenpään Lukion. "Estem preparant les dates per a rebre als professors suecs perquè coneguen el nostre col·legi", declara la directora del IES Puçol, Pilar Millán.

A més, des de l'institut també estan intentant posar en marxa nous projectes d'internacionalització amb altres centres, a través del Servei Español Per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) amb el programa Erasmus +. Al principi es pretén que estos plans siguen projectes virtuals entre centres, que intenten trencar amb la dinàmica de relacions que portaven fins ara, encara que sense obviar la possibilitat de realitzar també intercanvis estudiantils.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La subvenció, procedent del Fons de Cooperació Municipal de Conselleria i de Diputació, ha sigut utilitzada per a pagar endarreriments de la seguretat social del personal
El acto de presentación será el plato fuerte del martes 26, tendrá lugar en la plaza del País Valencià

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El arrestado propinó golpes al coche y seguidamente le lanzó una botella
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.