Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

La Conselleria presenta una proposta per millorar la seguretat a la CV-50

Després de les demandes de l'Ajuntament, l'administració Autonòmica ha presentat una possible actuació que inclou la instal·lació de 4 "badens" i un pas de vianants.
REDACCIÓ - 04/07/2018
La Conselleria presenta una proposta per millorar la seguretat a la CV-50 La Conselleria presenta una proposta per millorar la seguretat a la CV-50

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha presentat una proposta d'actuació per millorar la seguretat de la CV-50 (carretera de Llíria) des de la zona d'eixida del municipi i fins al Polígon Industrial d'Arxilagar del Rullo.

L'actuació que planteja l'administració Autonòmica inclou la col·locació de 4 coixins berlinesos ("badens" que no ocupen tota la calçada) amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles quan accedixen al casc urbà. S'instal·larien entre el Polígon i l'entrada al municipi. A més, es col·locaria un pas per a vianants quan acabaren estos coixins berlinesos (a l'inici de la població i quan comencen a haver-hi voreres per a vianants). Estes actuacions estarien acompanyades amb la senyalització corresponent en cada cas.

També està prevista la construcció del tram del carril bici per executar el seu futur enllaç amb el Polígon.

D'esta forma, la Conselleria dona resposta a les sol·licituds fetes per l'Ajuntament de Vilamarxant, a través de cartes i de diverses reunions, per solucionar els problemes més urgents i que més preocupen als veïns i veïnes. Unes actuacions que no poden ser escomeses pel consistori perquè són de competència autonòmica.

Ara, l'Ajuntament i el personal tècnic municipal hauran d'estudiar la proposta i, si escau, formular les observacions que es consideren oportunes. A més, l'actuació plantejada haurà de rebre també el vist-i-plau del Ple municipal.

Otras noticias en C. Túria

Es un compromiso con los niños y niñas para que puedan disfrutar del ocio durante las vacaciones de verano

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
El presunto autor se entregó en dependencias policiales poco después de lo sucedido en Gandía

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.