Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
DIPUTACIÓ

La Diputació destina 327.687 euros a la conservació del patrimoni immoble del Camp de Túria

Bétera durà a terme obres de conservació al castell, la Pobla de Vallbona consolidarà la Casa Bernal i Domeño mantindrà les estructures i crearà un accés en el seu castell
REDACCIÓN - 18/08/2015

La Diputació de València destinarà 268.550 euros a la conservació i protecció del patrimoni immoble dels municipis del Camp de Túria a través del programa provincial que anualment impulsa amb aquest fi.

Aquestes ajudes pertanyen a la partida pressupostària de l'àrea que dirigeix actualment el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur.

Bétera, amb aquesta subvenció, realitzarà obres de conservació al castell i adaptarà arquitectònicament l'ala oest com a Museu de les Cultures; la Pobla de Vallbona continuarà amb la segona fase de manteniment de la Casa Bernal; i, per la seua banda, Domeño mantindrà les estructures i crearà un accés al seu castell.

La corporació provincial promou aquest tipus d'ajudes econòmiques des de l'any 2004. L'última convocatòria la va aprovar l'anterior equip de govern i correspon als exercicis 2014 i 2015, que distribuirà un total de 4.280.000 euros a tota la província i beneficiarà 133 edificis amb valors històrics, artístics o que siguen d'interés per als municipis valencians.

El programa inclou aquells edificis emblemàtics per a les poblacions, d'accés o utilització pública, o dels elements integrats en ells, ja siguen de caràcter civil o religiós i de titularitat pública o privada, sempre que en aquest últim cas es tracte d'entitats sense ànim de lucre i que l'actuació tinga una importància especial per al municipi en què s'ubique.

Del total de 4.280.000 euros destinats a aquest tipus de subvencions, la corporació provincial ha distribuït ajudes a ajuntaments per valor de 2.139.764,96 euros, mentre que 2.140.235,04 euros s'han concedit a institucions sense ànim de lucre.

La Diputació impulsa anualment tres línies de subvencions econòmiques per a restaurar béns mobles, immobles i locals dedicats a activitats musicals als pobles.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El projecte intermunicipal que reuneix a 7 municipis de les comarques de Camp de Túria i dos de La Serranía compta amb l’ajuda de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, a través del SARC
La corporació municipal visita l'estat de les obres en la qual s'ha constatat l'excel·lent estat de conservació del jaciment

Otras noticias en sucesos

La víctima permaneció ingresada durante nueve días en un hospital de Valencia
Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.