Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

La Junta Local contra el Càncer i Visualfy, premis Castell de Benissanó 2019

Els reconeixements van ser aprovats per unanimitat del Ple de Benissanó
REDACCIÓ - 03/12/2018
Visualfy Visualfy
Junta Local contra el Càncer Junta Local contra el Càncer

El Plenari de l'Ajuntament de Benissanó, a proposta de l'equip de govern, aprovà per unanimitat concedir els premis "Castell de Benissanó" 2.019 a l'empresa Visualfy, amb distinció de caràcter autonòmic, i a la Junta Local Contra el Càncer, amb distinció de caràcter local.

Visualfy, empresa ubicada en esta població del Camp de Túria, ha estat reconeguda internacionalment amb diferents i importants guardons. Aquesta empresa destaca pel seu caràcter social en la utilització de les tecnologies de la informació i comunicació amb l'objectiu de reforçar l'accessibilitat de les persones amb capacitats diferents, evitant i eliminant aquelles "barreres" que encara pateixen aquestes persones.

La Junta Local Contra el Càncer de Benissanó realitza un treball incansable d'implicació per tal d'aconseguir arribar a l'erradicació d'esta malaltia que a tanta gent afecta. Són nombroses les activitats que estan portant a cap per tal de recaptar recursos i de visibilitzar la importància en la investigació i la prevenció en la lluita contra el càncer.

Com ja és habitual, els guardonats rebran les seues distincions en la "Setmana del Castell" que cada any es celebra al voltant del 4 de febrer, dia de l'adquisició del castell per part del municipi.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

El hombre ha fallecido después de sufrir una parada cardiaca sobre las 11.30 horas
El magistrado también ha privado al investigado la patria potestad de su hijo menor de forma cautelar
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.