Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EDUCACIÓ

La Plataforma per l'Ensenyament Públic del Camp de Morvedre reprén la seua activitat

Acorden el calendari de mobilitzacions contra la LOMCE al voltant de la vaga general d'educació del 9 de març
REDACCIÓ - 03/03/2017
Membres de la Plataforma per l?Ensenyament Públic del Camp de Morvedre. EPDA Membres de la Plataforma per l?Ensenyament Públic del Camp de Morvedre. EPDA

La Plataforma per l'Ensenyament Públic del Camp de Morvedre s'ha reunit amb l'objectiu de reprendre la seua activitat de reivindicació. En una trobada a l'IES E. Merello en què han estat presents representants de la Coordinadora comarcal de l'AMPA, els sindicats STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, i d'organitzacions d'estudiants, s'ha acordat el calendari de mobilitzacions contra la LOMCE al voltant de la vaga general d'educació del 9 de març. 

En aquest sentit, el proper dilluns 6 de març, tindrà lloc un tancament reivindicatiu en l'IES E. Merello, a les 21.00h, al qual estan convocats tots els membres de la comunitat educativa. El dia de la vaga, 9 de març, a les 10.00h, s'ha convocat una concentració a les portes de la Tenència d'Alcaldia, al Port de Sagunt, prèvia a la concentració d'estudiants que es produirà a València a les 12.00h davant la Direcció Territorial d'Educació i l'organitzada a les 18.30h a la Plaça de Sant Agustí. 

Amb els lemes #NOalaLOMQE, #RevertirRetallades, #NOal3més2, les entitats que configuren la Plataforma s'uneixen a la convocatòria estatal per manifestar el rebuig a les contínues retallades: increment de la càrrega lectiva del professorat, augment de ràtios, imposició de 10 dies lectius per cobrar substitucions, etc. Aquestes retallades s'han vist reflectides també en l'augment de la concertació, el deteriorament d'infraestructures, com nara el cas del presumpte robatori de diners públics en CIEGSA i el Banc Europeu d'Inversions, la baixada de professorat i de recursos i un llarg etcètera que ha afectat la qualitat del sistema educatiu públic. 

La Platafomra també s'oposa a la privatització de l'ensenyament i mercantilització de la Universitat que suposa el model 3+2. 

La Plataforma diu NO a la LOMCE i n'exigeix la derogació. És una llei regressiva, privatitzadora, antidemocràtica, segregadora i que ataca les llengües pròpies. La Plataforma anima tota la comunitat educativa -alumnat, pares i mares, treballadors i treballadores de l'ensenyament públic- de totes les etapes educatives a secundar la jornada de vaga i participar en les accions.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

En esta última edición se ha disputado una prueba larga de dos mil metros y una prueba corta, más popular y accesible, de 500 metros

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.