Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EDUCACIÓ

La regidora d'Educació, Maite Ibáñez, assistix a l'inici de curs a les escoles infantils municipals

L'alumnat s'incorporarà a les aules progressivament durant els pròxims dies
REDACCIÓ - 02/09/2019
Maite Iba?n?ez Maite Iba?n?ez

La regidora d'Educació, Maite Ibáñez, ha visitat l'Escola Infantil Municipal Quatre Carreres en el primer dia del curs 2019-2020. Este centre, dedicat als xiquets de 0 a 3 anys, ha obert hui les portes i ha iniciat les entrevistes personalitzades amb les mares i pares dels menors que faran ús del servici municipal. Els tutors, acompanyats pels menors, han conegut de primera mà els horaris del centre, la proposta educativa, el servici de menjador i els detalls de la seua incursió en esta etapa formativa.

L'alumnat s'incorporarà a les aules progressivament durant els pròxims dies, començant per l'arribada dels més majors (de 2 a 3 anys) i finalitzant la incorporació total amb els més menuts (de 0 a 1 any). A més, l'equip docent del EIM Quatre Carreres ha rebut este dilluns les millores en manteniment i infraestructures sol·licitades pel centre públic gestionat directament per l'Ajuntament de València.

Ibáñez destaca que «amb l'arribada del nou curs escolar, l'Ajuntament de València torna a posar en valor la garantia d'un ensenyament públic de qualitat, exemplificada en centres com el de Quatre Carreres. Amb unes instal·lacions actualitzades, la continuïtat del seu equip i els recursos de la Regidoria d'Educació se centren en oferir el millor servici en els centres tant de gestió directa com indirecta. Un servici que es dota i aporta tots els seus esforços en l'evolució formativa dels més menuts, i no de conciliació, com ha pretés situar-lo el Partit Popular en els últims temps».

L'Ajuntament de València gestiona de manera directa les escoles infantils de Quatre Carreres, Solc, Gent Menuda i Pinedo. Entre les quatre compten amb 331 alumnes. A més, gestiona de manera indirecta sis escoles més (Sant Pau, Algirós, Benicalap, Mini Poli, Pardalets i General Urrutia) amb 719 persones més. En total, el consistori atén 1.050 alumnes en deu escoles infantils municipals que hui, 2 de setembre de 2019, inicien el curs lectiu.

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

El portavoz de Cs exige conocer quién está custodiando los ordenadores y los correos electrónicos en la empresa y pide la suspensión del gerente y el equipo directivo “hasta aclarar los hechos”

Otras noticias en sucesos

La operación, culminada en Valladolid, se inició en Alicante
La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.