Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Les escoles d'estiu de Rafelbunyol baten rècords d'assistència

Un total de 350 xiquets i xiquetes s'han apuntat enguany
REDACCIÓ - 01/07/2019
Escola esportiva de Rafelbunyol. EPDA Escola esportiva de Rafelbunyol. EPDA

Un total de 350 xiquets i xiquetes s'han apuntat enguany a les Escoles Municipals d'Estiu, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, 50 alumnes més que l'any passat es varen inscriure.

Tant l'Escola d'Estiu, com l'Escola Esportiva, han començat hui la seua activitat, i estan dirigides i coordinades per personal qualificat encarregat de vetlar pel benestar dels participants mentre aprenen i es diverteixen, gaudint de l'estiu d'una manera diferent i saludable.

Fins al 31 de juliol, en l'Escola d'Estiu, organitzada per la regidoria de Joventut, que es duu a terme en el Col·legi Públic Verge del Miracle, acudiran enguany 240 participants d'entre els 3 i els 12 anys.

En ella, es duran a terme multitud d'activitats adequades a les seues edats, i realitzaran al llarg de l'estiu diverses excursions i eixides organitzades. A més també gaudiran diàriament de la Piscina Descoberta Municipal.

D'altra banda, l'Ajuntament també posa en marxa l'Escola Esportiva, organitzada per la regidoria d'Esport, que enguany compta amb 110 alumnes que, dividits en grups de 6 a 16 anys, practicaran multitud de disciplines esportives tals com a natació, futbol 7, bàsquet, pàdel o pilota valenciana en les instal·lacions del Complex Esportiu "Paco Camarasa".

La gestió d'ambdues escoles és municipal, és a dir, es porta directament des del Consistori, sense delegar competències a cap empresa privada.

Segons l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, "any darrere any s'apunten més xiquets i xiquetes a nostres escoles. Des de ací volem agrair aquesta mostra de confiança que les famílies depositen en la qualitat de nostra gestió".

L'èxit de participació d'aquest any és mostra inequívoca dels bons resultats d'anteriors edicions en l'organització d'aquestes escoles que van nàixer amb l'objectiu d'oferir a la joventut diverses alternatives per a gaudir de l'època estival, així com ajudar a compatibilitzar la vida familiar i laboral.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Con el objetivo de garantizar la seguridad durante el evento, se desplegará un dispositivo especial formado por 60 miembros
El dijous 22 d’agost l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells va fer el primer dels actes de les festes majors de 2019, l’entrega de samarretes a les distintes clavaries

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.