Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

Llíria aprova el pressupost de la reactivació econòmica, industrial i laboral

El ple aprova els comptes locals de 2019 amb 20 milions d'euros destinats a acció social, inversió i ocupació
REDACCIÓN - 06/03/2019
Paco Garcia Paco Garcia

El portaveu de CompromísMoVe en la Comissió d'Economia i tinent d'alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha destacat que este pressupost marca els objectius fixats per la coalició en aquesta etapa municipal, apuntalant la recuperació econòmica i social de la localitat.

L'edil ha afirmat que són uns comptes expansius, que accentuen les accions encaminades a rescatar a les persones més vulnerables, a la generació d'ocupació i a la dinamització econòmica.

La nova economia local per a 2019 vertebra un nou model cultural i turístic, fent una gran aposta pel binomi música-patrimoni, la creativitat i la innovació. Apostant per un objectiu comú, fer de Llíria una ciutat amable, acollidora, solidària i plena d'oportunitats per als més joves i per a les persones que en aquesta última dècada havien quedat excloses del mercat laboral. De fet, l'atur s'ha reduït un 30% i prop de 1.000 persones han trobat una ocupació estable en aquesta legislatura.

García ha fet referència als prop de 40 milions que s'han invertit i estan compromesos per part de la Generalitat amb la Ciutat de Llíria en els plans EDIFICANT (15 milions), Nou Palau de Justícia (14 milions), Plans d'ocupació executats (5 milions), Residència i Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional (2 milions), recuperació del patrimoni local (1,1 milions), entre altres inversions menors destinades a millores en camins rurals, urbanitzacions i completar la xarxa de col·lectors en les zones residencials.

Llíria ha recuperat la seua capitalitat comarcal, sent eix vertebrador de la cohesió social i motor d'aquesta recuperació econòmica que ha estat impulsada pel Govern del Botànic. S'ha gestionat amb respecte, rigor, dedicant moltes hores de treball i generant sinergies amb la ciutadania i les entitats socials de la localitat.

D'aquesta forma, el pressupost municipal de l'Ajuntament de Llíria ascendirà a més de 20 milions d'euros. Els quals aniran destinats a donar compliment als compromisos adquirits i acordats en el ple de l'ajuntament.

Aquests pressupostos, apunta García, contribuiran a continuar generant ocupació, benestar i la captació de noves empreses per al Polígon de Carrases. Son uns comptes que consoliden la recuperació i un canvi en les noves formes de fer política, de la qual CompromísMoVe ha estat un actor important en aquesta legislatura.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Consulta aquí las actividades que el Ayuntamiento ha organizado para celebrar las festividades del municipio
El acto será en la noche del viernes 30 de agosto

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.