Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ISABEL MARTÍN

Madrid 126 - València 0

Martín és alcaldessa de Paiporta (l'Horta Sud)
- 30/04/2018
ISABEL MARTÍN ISABEL MARTÍN
Zero. Eixos són els diners que el Ministre Montoro ha destinat a l'Autoritat de Transport Metropolità de València dins dels Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2.018, zero euros. Per contra, Madrid rebrà 126 milions, Barcelona 109 milions i Canàries 47,5 milions.
És per això que, fa uns dies, vaig anar a Madrid, en transport públic per descomptat, junt amb altres alcaldesses i alcaldes de l'Àrea Metropolitana de València, per demanar una reunió amb el ministre Montoro en la que poder explicar-li perquè les valencianes i els valencians hem de rebre els 38 milions d'euros que ens corresponen per a aquesta entitat.
Volíem aclarir-li a Montoro que eixos 38 milions d'euros són necessaris per escometre actuacions que milloren la mobilitat de les ciutadanes i ciutadans de l'Àrea Metropolitana de València.
Uns diners que, en el cas de Paiporta, repercutirien en l'ampliació de freqüències en les diferents línies de metro, en la posada en marxa d'una política de tarifes que aposte clarament pel transport públic i desincentive l'ús privat de l'automòbil, per desenvolupar una xarxa de carrils bici i, sobretot, per posar en marxa noves línies de transport públic que connecten a Paiporta amb la resta de pobles de la nostra comarca. És increïble que, en comparació, ens resulte quasi més fàcil desplaçar-nos des de Paiporta a Madrid que realitzar un trajecte en transport públic fins a Xirivella o a Catarroja.
Però, tot i estar carregats de raons, Montoro no es va dignar a rebre'ns, als representants dels quasi 2 milions de ciutadanes i ciutadans que viatjàrem a la capital. Novament el poble valencià ha estat insultat i menyspreat pel govern de M. Rajoy.En uns dies, els diputats i les diputades valencianes del PP i de Ciudadanos al Congrés hauran de votar els infames pressupostos presentats per Montoro, i espere que recorden que elles i ells també estan al Congrés per vetlar pels interessos dels quasi 2.000.000 d'habitants de l'àrea metropolitana.
Jo, com alcaldessa de Paiporta, tinc molt clar que estic per defensar els interessos de les més de 26.000 persones que viuen al meu poble i treballar per un transport públic i sostenible, perquè amb les polítiques del PP no només perd el poble valencià amb zero en el marcador, també el medi ambient.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Albert Llueca / Quico Adán
Alcaldessa de Paiporta

Otras noticias en sucesos

Los cuatro trabajadores han sido trasladados al hospital, dos de ellos con traumatismos en las piernas y los otros dos con contusiones
Un hombre de 49 años ha fallecido este sábado en una piscina de la localidad alicantina de El Campello tras haber sido sacado del agua con síntomas de ahogamiento, según han informado fuentes del Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU).
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.