Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Obert el procés d'inscripció per als programes EMPUJU i EMCUJU a Picassent

Una subvenció de 237.000 euros permetrà a jóvens d'entre 16 i 30 anys accedir a 15 places oferides des del Consistori per a treballar durant 12 mesos a les entitats locals
REDACCIÓ - 08/08/2019
Programes d Programes d"ocupació i formació per a joves .

EMPUJU i EMPUJU son programes d'ocupació i formació per a joves qualificats/ades subvencionats al 100 % pel Servef i el Fons Social Europeu. Enguany l'Ajuntament de Picassent oferirà 15 places (7 per al programa Emcuju i 8 Empuju) per a joves d'entre 16 i 30 anys, els quals, per a sol·licitar les places, han de complir els següents requisits: tindre els estudis finalitzats, tindre el CV i les dades actualitzades al Servef, estar donat d'alta al sistema de garantia juvenil i no haver treballat en cap dels dos programes amb anterioritat.

Dins del programa EMCUJU es busquen cobrir llocs a l'administració com ara 1 graduat/ada en Història, Història de l'Art o Bibliteconomia, 1 graduat/ada en en Magisteri de primària o infantil, 1 graduat/ada en Psicologia i 5 CFGS d'Animació d'Activitats físic esportives o d'Ensenyament i animació socioesportiva. Per la seua banda, al Empuju es busca 1 graduat/ada en Arquitectura (superior o tècnica), 2 graduats/ades en dret o Administració i Direcció d'Empreses o Gestió i Administració Pública, 1 CFGS Gestió Forestal i del Medi Natural i 3 Peons Forestals o Jardineria.

Estos programes comptaran amb una subvenció de 237.000 euros, 96.262 euros destinats al programa EMCUJU i 140.640 euros destinats al programa EMPUJU. Martha Mónica Olguín, regidora de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Picassent, ha assenyalat que es una gran oportunitat per a que el joves puguen endinsar-se al món laboral i l'administració pública amb un contracte d'un any.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los populares han mostrado su apoyo firme y decidido a una tradición como el uso de la pólvora en fiestas
Van participar les bandes juvenil, sènior i simfònica de l’entitat

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.