Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

Ontinyent crea una 'clàusula social' per potenciar la contractació de col·lectius desafavorits a les obres públiques

Les empreses a les que s'adjudique obres per valor de més de 40.000 euros hauran de comptar almenys amb una persona menor de 30 anys, una dona o un parat de llarga durada
REDACCIÓ - 01/10/2018
El regidor de Personal de l El regidor de Personal de l"Ajuntament d"Ontinyent, Joan Sanchis. EPDA

L'Ajuntament d'Ontinyent ha posat en marxa una nova 'clàusula social' als processos de contractació pública municipal, per tal de potenciar la creació de llocs de treball destinats a col·lectius desafavorits a les obres publiques.

El regidor de Personal, Joan Sanchis, explicava que "es tracta d'una nova mesura del Govern d'Ontinyent per afavorir les contractacions en col·lectius amb dificultats per accedir als llocs de treball, en concordància amb la nova Llei de Contractes del Sector Públic i donant continuïtat a la nostra línia d'aprofitar també les eines administratives per fer política per a les persones, tal com ja vam fer amb l'IBI Social", assenyalava.

En concret, la clàusula que inclou l'Ajuntament als plecs de contractacions d'obres públiques per import de més de 40.000 euros, estableix una obligació per a l'adjudicatària de contractar almenys una persona menor de 30 anys, una dona o un parat de llarga durada, amb un contracte laboral nou d'un mínim de 20 hores setmanal durant almenys el 50% del contracte de les obres.

La setmana passada es va confirmar la primera contractació d'aquest tipus, per part d'una empresa local que ha resultat adjudicatària de 2 obres municipals i que ha confirmat a l'Ajuntament la contractació d'una persona en les condicions requerides.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

L'acte ha tingut lloc amb motiu de la inauguració de la Fira d'Agost

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.