Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

Paiporta demana a l'IVACE una subvenció per millorar els polígons

L'ajuda será de 451.000 euros
REDACCIÓ - 05/03/2019
Imatge del polígon Imatge del polígon
L'Ajuntament de Paiporta s'adherirà a les ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons industrials. 

Des de diferents departaments municipals, i d'acord amb l'Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP), que agrupa a bona part de l'empresariat dels polígons, s'ha elaborat una memòria d'actuacions necessàries per a la millora, adequació i modernització de les tres àrees industrials paiportines: Polígon de l'Alqueria de Mina, La Pasqualeta i l'Estació. En total, la memòria d'inversions ascendeix a 451.130,14 euros (IVA inclòs).

Entre les actuacions destaquen els canvis d'enllumenat, comú als tres polígons, instal·lació de sistemes de vídeo-vigilància connectats amb la Policia Local, millores de la imatge dels polígons amb façanes vegetals, nous carrils bici, millora en les senyalitzacions de carrers, viàries, i en panells informatius sobre la prohibició d'abocar residus.

La memòria econòmica de la petició detalla que per al polígon de l'Alqueria de Mina es demanen 200.000 euros, mentre que per al de la Pasqualeta se'n reclamen 188.653,71 i per al de l'Estació, altres 62.476,43 euros. Totes aquestes quantitats inclouen l'IVA.
Aquesta proposta requería de l'aprovació pel ple municipal. La moció es va votar el passat dijous a petició de la Regidoria d'Urbanisme, i va comptar amb el vot a favor unànime de tots els grups polítics.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los populares han mostrado su apoyo firme y decidido a una tradición como el uso de la pólvora en fiestas
Van participar les bandes juvenil, sènior i simfònica de l’entitat

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.