Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PETRÉS

Petrés es rendix a Sant Jaume

El municipi comença les seues festes patronals el dia 23 amb la Marxa a peu pel terme que enguany acabarà en l'Ermirta de sant Domenech
MARÍA MARTÍNEZ - 21/07/2019
Participants de la marxa a peu d?una edició passada. EPDA Participants de la marxa a peu d?una edició passada. EPDA

El municipi de Petrés compta ja els dies per a celebrar les seues festes patronals en honor a Sant Jaume. Esport, cultura, tradició i gastronomia centren les activitats de les festes grans d'este municipi de La Baronia.

Els actes festius començaran el dimarts dia 23, a les 19:30 hores, amb la marxa a peu pel terme. Una cita esportiva la qual reunix a molts veïns i que enguany acabarà en l'Ermirta de Sant Domenech on es farà un berenar sopar. El preu és de tres euros e inclou entrepá més beguda cacao i olives. Els interessats han d'apuntar-se a l'ajuntament.

La música serà la protagonista el dimecres dia 24. La Banda de la Unió Musical Petresana actuarà a la plaça del poble amb un concert de festes.

El dia de Sant Jaume es celebrarà el dijous 25 de juliol. La jornada en honor al patró de la localitat petresana començarà a les 8 hores amb la despertà a càrrec de la Societat Unió Musical Petresana a la Plaça. A més, per als més xicotets hi haurà jocs de fusta i jocs populars al carrer Sant Jaume del municipi.

Boleros

Per la nit serà el torn de la música. A les 23 hores, a la plaça, s'oferirà un concert de boleros a càrrec de la Big-Bang d'Onda amb el director Manolo Diaz (Carris).

La companyia de teatre local, que ja es va estrenar a les festes de l'any passat, tornarà a actuar en esta ocasió amb la representació del sainet 'El cuquet del cariño', amb la col·laboració de la Banda Unió Músical Petresana, el divendres 26 de juliol.

La pilota valenciana envairà el carrer Sant Jaume el dissabte 27 de juliol, a partir de les 18 hores, amb distintes partides. I a les 21 hores, a la plaça, hi haurà sopar de sobaquillo. L'Ajuntament possará picaeta i beguda. Com a colofó, a les 23 hores, es podrà gaudir de ball amb el grup Rots Remember Band a la plaça també.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El objetivo es mejorar la calidad de vida de las personas con enfermedades vinculadas a la obesidad
El projecte dissenyat per l'Ajuntament amb la col•laboració del CEIP Sant Vicent Ferrer ha rebut una ajuda de foment del valencià

Otras noticias en sucesos

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.