Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
COMPROMÍS

Precampanya per "una Catarroja millor"

Jesús Monzó, l'alcalde: "estem orgullosos del treball que hem desenvolupat en esta legislatura i gràcies al qual hem canviat a millor el nostre poble sota la premissa de la sostenibilitat en tots els aspectes"
REDACCIÓ - 15/01/2019

"Una Catarroja millor" és el lema escollit per Compromís per a arrancar la precampanya per a les eleccions municipals que es celebraran el 26 de maig, amb una sèrie d'accions que posaran en valor l'acció de govern de Compromís a l'ajuntament de Catarroja

Segons Jesús Monzó, alcalde de Catarroja i precandidat de les primàries de Compromís a encapçalar la llista electoral, "estem orgullosos del treball que hem desenvolupat en esta legislatura i gràcies al qual hem canviat a millor el nostre poble sota la premissa de la sostenibilitat en tots els aspectes". Una gestió que en opinió de Monzó deixa com a resultat "una Catarroja millor, més habitable, més sostenible, més igualitària, més educativa, més verda, més cultural i més participativa", i que aspira a seguir aprofundint en els canvis "també a partir de maig de 2019".

La campanya "Una Catarroja millor" tindrà diverses vies de desenvolupament. D'una banda, es celebraran actes en els diferents barris per a detallar les accions tant generals com específiques portades a terme en cada zona. A més, durant el primer trimestre de l'any es continuaran fent els encontres "Tornem a..." mitjançant els quals l'equip de regidores i regidors de Compromís a l'ajuntament de Catarroja donen compte de la seua gestió al veïnat dels barris i recullen les seues queixes i suggeriments.

Estes accions aniran acompanyades d'una campanya en la web i xarxes socials en la qual es detallaran cadascun dels objectius acomplits. Cal assenyalar que l'índex de compliment del programa electoral proposat per Compromís per Catarroja supera el 90% de les propostes complides.

Assembles obertes i bústia virtual

Al mateix temps, Compromís per Catarroja inicia la configuració del seu programa electoral amb una sèries d'assemblees obertes a la ciutadania, la primera de les quals tindrà lloc el dijous 7 de febrer. Durant tots els dijous del mes de febrer es celebraran estes assemblees seguint els quatre eixos temàtics del futur programa electoral: Impuls Econòmic, Territori, Persones i Participació. A més, s'ha habilitat en el web del col·lectiu una bústia virtual per a recollir els suggeriments del veïnat i incorporar-los al programa electoral.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El espacio, situado en Parc Central, cuenta con 2.000 m2 y una superficie cubierta de 1.150 m2
El proyecto incluye mejoras en el vestuario, regularización del pavimento del graderío, así como la colocación de mallas de fondos

Otras noticias en sucesos

Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
La Policía Nacional ha detenido en València a un hombre de 21 años acusado de haber agredido sexualmente a un familiar
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.