Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PREMI

Premien a L´Ajuntament per fer possible la celebració en València de la Copa Davis

La regidora d'Esports, Maite Girau, rep este guardó en la Gala Anual del Tennis
REDACCIÓN - 20/12/2018

La regidora d'Esports, Maite Girau, va rebre ahir el premi que la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana concedix a l'Ajuntament de València per la seua col·laboració i implicació en la celebració a la nostra ciutat dels quarts de final de la Copa Davis que es van disputar en la Plaça de Bous els dies 6, 7 i 8 d'abril.

El lliurament d'este reconeixement a l'Ajuntament de València «per fer possible que els quarts de final de la Copa Davis 2018 se celebraren a la ciutat de València i pel seu especial suport a l'esport del tennis», té lloc en el transcurs de la Gala Anual del Tennis de la comunitat Valenciana.

La celebració a València de la Copa Davis ha sigut un dels grans esdeveniments esportius internacionals que ha acollit la ciutat en 2018 i que va servir, en paraules de l'alcalde Joan Ribó, «per a consolidar València com a una ciutat d'esport internacional». Ribó va destacar igualment que la presència a València de figures mundials com Rafael Nadal, «té una influència positiva sobretot en l'esport de base, tan important per a la ciutat i en la política municipal de potenciar el treball que s'està realitzant a les escoles esportives municipals».

Com es recordà, l'Ajuntament va contribuir decisivament a la celebració d'esta eliminatòria de la Davis entre Espanya i Alemanya, i va promoure en els dies previs la jornada «Tennis al carrer», que va tindre com a marc la pròpia plaça de l'Ajuntament, on es van habilitar unes pistes de tennis per les quals van passar centenars de xiquets i xiquetes, de 4 i 16 anys, de les escoles esportives municipals. Els participants van rebre una invitació per a assistir com a públic a l'entrenament obert que l'equip d'Espanya va realitzar el dia 4 d'abril en la Plaça de Bous, especialment condicionada com a espai esportiu per a acollir un esdeveniment que va tindre, entre altres efectes positius, segons va ressaltar Ribó, «la projecció mundial de València en tots els mitjans de comunicació internacionals».

Categorías de la noticia

Otras noticias en En Valencià

El paisatge protegit, enguany amb molta aigua, s'ha convertit en un espai important de la província de Castelló per a desenes d'espècies que han viatjat a Àfrica
Els mesos amb major afluència han sigut maig, setembre i desembre

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.