Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

Presentació de la campaya del começ local, Alcàsser viu

Esta iniciativa, que en la seua primera va envair les xarxes socials amb estes imatges, ha anat prenent al llarg d'estos mesos, els carrers i aparadors del municipi
C.Climente - 11/07/2018
Presentació de la campanya Presentació de la campanya

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alcàsser va presentar ahir 10 de juliol al Centre Social la Campanya #ComerçLocal #AlcàsserViu. La campanya, a la qual a hores d'ara ja s'han sumat vora 40 entitats del territori valencià, consta d'un conjunt d'imatges dels diferents sectors i serveis d'empreses i comerços valencians i té com a objectiu la potenciació del comerç local i la posada en valor de les característiques que li són pròpies: atenció personalitzada al client, qualitat, servei de proximitat, aportant-li identitat pròpia i diferenciadora.

L'acte comptà amb la participació de la Secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín Ferreiro, Eva Zamora Chanzá, Alcaldessa d'Alcàsser, Paqui Abella Rebull, Regidora de Promoció Econòmica, Francesc Ferrer Escrivà, President d'Unió Gremial i Toni Martínez Hernández, President de l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Alcàsser (AECA). A més dels representants de la Plataforma pel Comerç Valencià, d'associacions de comerç de la comarca de l'Horta Sud, així com del teixit associatiu local.

Esta iniciativa, que en la seua primera va envair les xarxes socials amb estes imatges, ha anat prenent al llarg d'estos mesos, els carrers i aparadors de municipi. Ara, a Alcàsser, a més de xarxes i cartellera, ja la podem veure en forma de banderoles onejant a les faroles als principals eixos comercials de la població. Es pretén que el #ComerçLocal estiga ben present i que la gent prenga consciència de la seua importància en el dia a dia, més enllà d'un espai de compra i abastiment, com a agents de vertebració i dinamització social i cultural. La Alcaldessa de la població, Eva Zamora, va ser rotunda en la seua intervenció en este mateix sentit, de fet, va dir, que "un comerç local fort és el motor econòmic del poble i que les tradicions s'han de renovar sino es perden".

Per la seua banda, la secretària autonòmica, Blanca Marín, explicà: "cal combinar tradició i innovació i reforçar les qualitats del comerç local de proximitat a través de l'ús de les tecnologies". El President de la Unió Gremial, Francesc Ferrer incidí en que "en la campanya estan els gremis tradicionals representants i no es tracta de transmetre mitjançant publicitat agresiva la idea de vendre sinó transmetre l'atenció personalitzada i el tracte directe durant tot l'any". El màxim representant del comerciants d'Alcàsser, Toni Martínez, d'Aeca va voler recalcar que al xicotet comerç li fan falta campanyes com estes i comptà que: "anem a fer més coses en este sentit i el que volem és que s'associe quant més gent millor". La regidora de Promoció Econòmica, Paqui Abella, va declarar que "la política prioritària es la dinamització del comerç local" i va repassar totes les mesures que s'han dut a terme.

L'acte va concloure amb la signatura del conveni entre les associacions d'àmbit econòmic i comercial d'Alcàsser (l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Alcàsser-AECA, l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial L'Alter d'Alcàsser-AELA i l'Associació Valenciana d'Agricultors d'Alcàsser-AVA) amb l'Ajuntament d'Alcàsser i la inauguració de l'Aula de Dinamització Econòmica d'Alcàsser-ADECA.

Presentació de la campanya Presentació de la campanyaPresentació de la campanya Presentació de la campanya

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

También se ha tratado el Plan Integral de Gestión de Suelo y la buena acogida de las viviendas de la calle Maestro Sosa
La sociedad musical puso en marcha esta iniciativa el año pasado desfilando en la cabalgata de Disneyland Paris

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.